BL: Uzunit híressé tette, hogy C. Ronaldót utánozta gólörömével – N – Nemzeti Sport

A szurkolói körökben világszerte népszerű sportbible.com-nál is felfigyeltek a Ferencvárosban a Juventus elleni BL-meccsen betaláló Myrto Uzunira, kiváltképp a Cristiano Ronaldót idéző gólöröme miatt.

Cristiano Ronaldo jellegzetes, levegőbe ugrós gólörömével ünnepelt a Ferencváros albán válogatott támadója, Myrto Uzuni, amikor a Juventus elleni (végül 2–1-re elveszített) mérkőzésen megszerezte a vezetést csapatának.

A jelenet azonnal felkerült a szurkolói körökben világszerte ismert sportbible.com oldalra. Az önmagában nem ritka, hogy valaki az ötszörös aranylabdás Ronaldo gólörömét utánozza, az viszont nem szokott előfordulni, hogy ez akkor történik, amikor a portugál világklasszis is a pályán van (a Ferencváros ellen ő szerezte a Juve egyenlítő gólját).


Hirdetés

A képre kattintva látható az M4 Sport videója a gólról és az ünneplés vége is látható – még Nguen Tokmac is „ronaldózik” egyet

A sportbible.com egy 2019-es esetet idézett fel, amikor az egyik felkészülési meccsen a brazil Cesinha a Juventusnak lőtt gólja után ünnepelt így csapattársaival, majd rá is mutattak az akkor kispadon ülő Ronaldóra.

Neked Ajánljuk