Bayern: Valami meghalt bennem, távozni szeretnék – Lewandowski – NS – Nemzeti Sport

Tovább folytatódik a hetek óta tartó dráma Robert Lewandowski és klubja, a Bayern München között. Ezúttal ismét a lengyel támadó üzent a bajoroknak, meglehetősen élesen. 

Lewandowski nem szeretné megváltoztatni döntését, távozni akar (Fotó: Getty Images)

A lengyel válogatott csatár hazája egyik lapjában ismét úgy fogalmazott, hogy mindenképpen távozni akar jelenlegi csapatától, a Bayern Münchentől. 

„Valami meghalt bennem. El akarom hagyni a Bayernt. Remélem, megtaláljuk a mindkét félnek megfelelő megoldást. Azoknak a kluboknak a listája, amelyek érdeklődnek, nem túl hosszú. Sok szó esik egy konkrét csapatról, nem is vettem más ajánlatot fontolóra” – fogalmazott Lewandowski, a Barcelonára utalva.

A lengyel világklasszis müncheni szerződéséből még egy év van hátra, a 130-szoros válogatott futballista a Bayernben 374 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 344 gólt szerzett és 72 gólpasszt adott. Számos egyéni elismerése mellett – többek között 2020-ban az év játékosának választották – nyolcszor nyert Bundesligát a bajorokkal (és további kettőt a Dortmunddal), egyszer pedig a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott. 

Neked Ajánljuk