Barcelona: Messi jogi lépésekre készül szerződésének kiszivárgása miatt – Nemzeti Sport

Mint arról beszámoltunk, a Yahoo Sports a spanyol El Mundóra hivatkozva beszámolt Lionel Messi és az FC Barcelona között köttetett szerződés anyagi részleteiről. Erre reagálva, a katalán RAC1 rádió információja szerint az argentin klasszis jogi lépésekre készül a spanyol lappal szemben.

Áll a bál Barcelonában (Fotó: AFP)


Hirdetés

Lionel Messi 2017-ben hosszabbította meg a szerződést az FC Barcelonánál, aminek értelmében több mint félmilliárd eurót (555 237 619 euró – átszámolva nagyjából 200 milliárd Ft) tehet zsebre négy év alatt, mely összegből a hírek szerint 92 százalék teljesítésre került. Erről elsőként a spanyol El Mundo írt vasárnapi számában, amely felvetette a katalán klub korábbi elnökének, Josep Maria Bartomeunak a felelősségét is a szerződéskötésben.

Samuel Marsden újságíró szerint a Barcelona tagadta, hogy kiszivárogtatták volna a részleteket, ezért a klub kész jogi lépéseket tenni az El Mundóval szemben – olvasható a Football Espana oldalán.

Messi állítólag dühös a szerződés részleteinek kiszivárgása miatt, és arra készül, hogy a következő napokban bejelentse jövőjéről szóló döntését. A Don Balón úgy tudja, a katalánok csapatkapitánya korábban jelezte: ha további részletek vele vagy a családjával kapcsolatban napvilágot látnak, akkor bejelenti távozási szándékát.

Neked Ajánljuk