Az esztendő egyik legnagyobb sportszenzációját szállította – Valter Attila és edző-édesapja története – videopremier | Mandiner – Mandiner Sport

Még a Puskás Arénát is rózsaszínűre fényfestették miatta, akkora szenzáció volt, amikor az idei Giro d ‘Italián három szakaszon át is képes volt vezetni az összetett versenyt Valter Attila. Karrierje a szakemberek szerint robbanás előtt áll, édesapja edzőként is egyengeti az útját. Igazi karácsonyfa mellé passzoló apa-fia és edző-tanítvány sikertörténet az övék arról, hogy lelki terror nélkül is lehet magasra jutni.

Valter Attila, a rózsaszínű trikó, és a jövő évi Giro-álmok története 

Hogyan volt képes a világ egyik legjelentősebb Grand Tour versenyén, a Giro d’Italián három szakaszon keresztül is összetett elsőként vezetni a mezőnyt a látszólag a semmiből berobbanó magyar bringás? Na, abban a “semmiben” nagyon-nagyon sok év munkája van, és Attila karrierje igazi robbanás előtt áll. Nincs finomkodás, tehát arra is választ várok, hogy lehet-e ilyen teljesítményt dopping nélkül is elérni. Válaszok a mostani epizódban.

Érdemes tehát meghallgatnunk egy megható karácsonyi apa-fia, edző-tanítvány sztorit, mert – lelki terror helyett – így is lehet.

Nyitóképen: Valter Attila, Valter Tibor és Csisztu Zsuzsa. Fotó: Csisztu Sport Cast – Lékó Tamás

Neked Ajánljuk