Apáti Bence: A 444 esete Orbán Viktorral és Fabio Capellóval – Mandiner

Ez hát az igazi ízig-vérig függetlenobjektiv, tényeken alapuló újságírás.

„Ez az igazi ízig-vérig függetlenobjektiv, tényeken alapuló, valódi, minden oldaltól egyenlő távolságot tartó újságírás. Ezt nem bírjuk mi elsajátítani. A »kiöregedett fociedző« amúgy nem más, mint egy élő legenda; Fabio Capello. Karrierje tényleg szóra sem érdemes, mindössze négyszer nyerte meg a Milan edzőjeként az olasz bajnokságot, ráadásul a Bajnokok Ligáját is volt pofája behúzni a csapattal.

Később a Real Madriddal is megnyerte a spanyol bajnokságot, majd a Roma, és a Juventus csapatát is bajnoki címig vitte az olasz bajnokságban. De a tornából felmentett Soros-ügynök szerint Fabio Capello csak egy kiöregedett fociedző. Szép munka, jár a taps és a dollár, Tomika.”

444: „Orbán Viktor munkaidőben fogadott egy kiöregedett olasz fociedzőt”

Orbán Viktor hétfő délután találkozott Fabio Capello, olasz edzőlegendával. „Mester a házban! Évindító Fabio Capelloval” – írta közösségi oldalán a kormányfő. Az AC Milannal Bajnokok Ligáját is nyerő tréner az Év sportolója gálán a díjátadók között szerepelt. „Orbán Viktor munkaidőben fogadott egy kiöregedett olasz fociedzőt” – így számolt be a 444.hu a magyar miniszterelnök és Fabio Capello találkozójáról.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Neked Ajánljuk