Aggasztó hírek érkeztek Csollány Szilveszter állapotáról – Origo

Az 51 éves korábbi tornászt december 3-án tüdőgyulladással szállították kórházba. A hírek szerint az olimpiai bajnok sportoló állapota továbbra is súlyos, még mindig lélegeztetőgépen tartják.

A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst- majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok Csollány Szilveszter múlt pénteken tüdőgyulladással került a soproni kórházba. A gyorsan romló állapota miatt Budapestre vitték, a hírek szerint koronavírussal fertőződött meg.

A Bors megírta, hogy a korábbi tornászt még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik, továbbra is lélegeztetőgépen tartják, semmit sem javult az állapota, helyzete még mindig válságos.

A népszerű gyermekorvos, Novák Hunor a Facebookon azt írta, szerinte Csollányt becsapták az álhírekkel, mert a tornász oltásellenes bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán.

“Nem szeretném, ha Csollány Szilveszter is Kóbor János sorsára jutna.Nem kell, hogy a kórházból hazaengedve hamut szórjon utána a fejére vagy hogy az oltások mellett kampányoljon majd ezek után. Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél – de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb! Az oltásellenes propaganda, a gődényista áltudomány életveszélyes, ezért küzdök ellene régóta. 1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el” – írta Novák.

Neked Ajánljuk