A Bayern visszadobta a Barca második ajanlatát is Lewandowskiért – Rangadó

A Bayern München a Barcelona Robert Lewandowskiért tett második ajánlatát is visszadobta, írja a Sport nevű katalán oldal.

Azt már hetek óta tudni lehet, hogy a lengyel csatár távozni szeretne a Bayerntől, amelyhez még egy évig szerződés köti. A Barcelona első ajánlata 30 millió euróról, a mostani 32 millióról szólt, és ehhez jött volna még további 5 millió euró bónuszok formájában,

de a Bayernnél úgy vélik, az előző idényben 46 tétmeccsen 50 gólt szerző Lewandowski ennél többet ér.

A Sport azt írja, Lewandowski éppen Mallorcán nyaral, de ügynöke, Pini Zahavi folyamatosan kapcsolatban van a Barcelonával, úgyhogy várhatóan érkezik majd egy újabb ajánlat.

A 132-szeres lengyel válogatott 2014-ben szerződött a Bayernhez, amellyel nyert nyolc bajnoki címet, egy BL-t, egy klubvébét, három német kupát, öt német és egy európai Szuperkupát nyert, valamint ötször lett müncheni színekben a Bundesliga gólkirálya.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Neked Ajánljuk