„Valójában mit tud Nógrádi, amit egy kocsmában akármelyik kevéssé avatott alkoholista ne tudna?” – szállt bele Puzsér a szakértőbe – Mandiner

A publicista szerint Nógrádi „mondott már mindent és az ellenkezőjét is”.

A Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában Puzsér Róbert és Horváth Oszkár Putyin részleges mozgósításáról, valamint Nógádi György „háborús szakértéséről” beszélgettek.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Nógrádi szerint Putyin beszédéből kiderült, Oroszország másodiknak alkalmazna atomfegyvert. A biztonságpolitikai szakértő arra számít, hogy a legújabb technikát viszik az oroszok az ukrán frontra.

Nógrádi György mondott már mindent és az ellenkezőjét. Ahogy épp a hadicselekmény alakul, ő annak megfelelően kommentálja 

– fogalmazott Puzsér Róbert a műsorban. A publicista úgy folytatta: „Valójában mit tud Nógrádi György, amit egy kocsmában egy feles mellett akármelyik kevéssé avatott alkoholista ne tudna hozzáfűzni a hadicselekményhez?”

„Meg mer szólalni. Talán ezt tudja” – válaszolt a beszélgetőpartner.

Puzsér szerint „a döntő különbség az, hogy valaki nem ért hozzá, de nem is játssza el a szakértőt, valaki meg nem ért hozzá és az éppen aktuális hírekből önmaga számára egy szakértői pozíciót kreál”.

A teljes adást itt hallgathatja vissza:

Nyitókép: Krizsán Csaba

Neked Ajánljuk