Szlávik János lánya Dubajba utazott nyaralni – Index.hu

Dubajban nyaralt Szlávik János lánya – írja a Blikk egy hozzájuk eljuttatott fotó alapján. A lap szerint ez azért furcsa, mert február második felében az orvost a vakcina és az utazás témájában kérdezték a Weco-Travel webináriumán.

Akkor azt mondta, hogy a koronavírus miatt nyárra még nem venne repülőjegyet. A határok megnyitásáról pedig úgy vélekedett, hogy a járvány elején még bízott benne, hogy nyárra rendben leszünk, később már úgy látta, hogy esetleg nyár végéig is elhúzódhat a krízis.

De most teljesen el vagyok bizonytalanodva, inkább őszre teszem a nyitást, még nem vennék repülőjegyet nyárra

– mondta februárban a webináriumon. Alig pár napja arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy szigorítani kell a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt hozott intézkedéseken, mert a koronavírus mutációi miatt egyre többen fertőződnek meg, és kerülnek kórházba.

Mindezek fényében kissé ellentmondásos, hogy a családtagjai külföldre utaztak nyaralni, éppen akkor, amikor a harmadik hullám tombol, folyamatosan nő a fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma – írja a lap, amely kereste az ügyben az infektológust, de még nem kapott választ.

A köztársasági elnök a II. kerületi önkormányzat háziorvosi rendelőjében kapta meg a vakcinát.

Neked Ajánljuk