Súlyos a sérülése Gulácsinak – Liner.hu

Rögtön sejteni lehetett, hogy nagy a baj, ami most be is bizonyosodott, hosszabb felépülésre lesz szüksége a klasszis magyar kapusnak.

Gulácsi Pétert nem véletlenül tartják az egyik legjobb kapusnak, ráadásul még mindig csak 32 esztendős, ami ezen a poszton fiatalnak számít. Érdekesség, hogy felnőttként soha nem játszott magyar klubcsapatban, miután a MTK-tól hamar a Liverpoolhoz került, onnan pedig több más angol együtteshez.

Végül a Red Bull Salzburg lett a fix otthona 2013 és 2015 között, míg 2015 óta a Lipcsében játszik, ahol már több mint 280 meccsen át védte csapata kapuját. Biztos pont, sokat tett hozzá a németek sikereihez, ám most súlyosan megsérült.

Ugyan a Lipcse 3-1-re legyőzte szerda este a Celticet a Bajnokok Ligája F-csoportjában, ahol a harmadik helyen állnak a Donetsk és a Real Madrid mögött, nem tudnak igazán boldogan hazatérni Gulácsi sérülése miatt.

Az MLSZ is beszámolt a hírről, miszerint Gulácsi jobb térdében elszakadt a keresztszalag, ami súlyos sérülésnek számít. A csapat tájékoztatása szerint hosszabb időt vesz majd igénybe a magyar válogatott felépülése. „Mihamarabbi felépülést kívánunk, Gula” – írták a posztban.

Neked Ajánljuk