Sean Penn majdnem fegyvert ragadott Ukrajnáért, de inkább elmenekült, viszont azóta is harcolna – Mandiner

Valószínűleg mindenféle védőfelszerelés nélkül állt volna ki a frontra.

Igazi gyöngyszemet szúrt ki a Világgazdaság: az Oscar-díjas filmes, Sean Penn interjút adott az egyik hollywoodi hírekkel foglalkozó újságnak annak kapcsán, hogy egészen az ukrajnai háború kitöréséig északkeleti szomszédunknál tartózkodott, hogy filmet készítsen Volodimir Zelenszkij és az ukrán sereg mindennapjairól.

A Hollywood Authenticnek adott interjúban Sean Penn kijelentette, hogy bár stábjával együtt elmenekült Ukrajnából, egy okból mégis maradt volna: hogy fegyvert ragadjon az oroszok ellen.

Valószínűleg mindenféle védőfelszerelés nélkül álltam volna ki a frontra,

mert biztosan odaadtam volna a golyóálló mellényemet egy civilnek, vagy egy nálam jóval tapasztaltabb katonának. Egy nőnek, vagy egy fiatalabbnak, aki tovább harcolhatna” – mondta a lapnak a filmes.

Sean Penn az interjúban kijelentette, hogy még a mai napig is meg-megfordul a fejében, hogy harcolni kellene Oroszország ellen. Emlékezetes, hogy Sean Penn-nek egyáltalán nem ez az első, erőszakkal kapcsolatos megnyilvánulása. Korábban azért gyakorlatiasabb volt, elvégre maga is bevallotta, hogy az 1980-as években rendszeresen verte akkori feleségét, Madonnát.

Fotó: DAREK PUCHALA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Neked Ajánljuk