Remélem, ebolával – írta a balmazújvárosi képviselő az Orbán beoltásáról készült fotóhoz – 24.hu

Remélem, ebolával

– írta Hüse János balmazújvárosi önkormányzati képviselő Orbán Viktor Facebook-oldalán ahhoz a vasárnap közzétett fotóhoz, amelyen beadják a miniszterelnöknek a kínai vakcinát.

A Telex szúrta ki, hogy a helyi Debreciner cikke szerint sok balmazújvárosi felháborodott a történteken, Hüse pedig a lapnak eljuttatott közleményében a hozzászólásával kapcsolatban azt írta, az elmúlt időszakban az egészségügyben sok feszültség keletkezett, amit csak növelt a járvány közepén megvalósított egészségügyi átalakítás. A képviselő, aki egyébként mentőápolóként is dolgozik, úgy fogalmazott:

eközben frontvonalban dolgozók megbecsülése enyhén fogalmazva sem méltányos, míg a honatyák tiszteletdíjai pedig növekednek. Szörnyű látni azt, hogy a lakosság hónapok óta csak vegetál, vállalkozások, emberi életek, családok mennek tönkre. Az ígért segítség pedig nem jut el az igazán rászorulókhoz. A tehetetlen düh és elkeseredettség eredményezte ezt a meggondolatlan kommentet.

Hozzátette: szerinte mindenki hibázhat, és ő inkább százszor hibázzon Facebookon, mint egyszer a munkája során. Továbbá megjegyezte, hogy hozzászólását, melyet azóta törölt, „nem mint mentős, nem mint önkormányzati képviselő, hanem mint egyszerű dühös és elkeseredett ember tette”, és vállalja a felelősséget a történtekért.

Neked Ajánljuk