Katalin hercegné a királynő egyik kedvenc színében ünnepel Londonban – Glamour.hu

Természetesen minden szem a trónörökös Vilmos hercegen és feleségén, Kate Middletonon van, azonban talán még nagyobb szenzációnak számít, hogy a királyi család szenior tagjaiból kivált Harry herceg és felesége, Meghan Markle is részt vesznek az ünnepségen, ami egészen vasárnapig tart még.

Katalin hercegné a tegnapi Trooping of Colour légiparádé alatt már mutatott egy pazar fehér összeállítást, amiben kiállt a királyi család tagjai körében a Buckingham Palota ikonikus erkélyére, hogy élőben vegyék szemügyre a katonai és légi parádét. Persze, a kis Lajos herceg ellopta a show-t a vicces arckifejezéseivel, mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, de pont ettől volt olyan elbűvölő az egész esemény.

A mai napot a londoni Szent Pál katedrálisban kezdték egy hálasással a királynő megkoronázásának 70. évfordulója alkalmából. Kate pedig II. Erzsébet egyik kedvenc árnyalatát, a világos sárgát öltötte magára. A királynő köztudottan rajongója az élénk pasztellszíneknek és imádja ezeket a ruhákat viselni, amiben remekül kitűnik bármilyen tömegben.

Fotó: Getty Images

Mi tagadás, Katalin hercegnének is csodásan áll ez az árnyalat, a sikkes Emilia Wickstead ruhához pedig egy pompás kalap is tartozott, ami alatt még egy rózsás fejdísz is meglapult a kellő fennköltség jegyében.

Fotó: Getty Images

További különlegessége a szettjének, hogy ezúttal is az Erzsébet királynőtől kapott gyöngyös fülbevalókat viselte, ezzel is tisztelegvén a nagy múltú királynő személye előtt.

Fotó: Getty Images

Neked Ajánljuk