Kadirov: Háborúban állunk a NATO-val – Mandiner

A csecsen hadúr szerint Olaf Scholz úgy viselkedik mint egy „skizofrén”.

A csecsen hadúr Telegram-oldalán jelentkezett be egy rövid videóval. Kadirov többek között kitért az Ukrajnával folytatott háborúra, Olaf Scholzra, valamint a NATO-ra is.

A Csecsen Köztársaság feje, Ramzan Kadirov úgy véli, Oroszországban nincs szükség mozgósításra, maguknak az oroszoknak kell összefogniuk és kiállniuk az ország mellett. „Gyakran felteszik nekem a kérdést: igaz-e, hogy lesz mozgósítás? Én pedig azt válaszolom: senki ne jelentsen be mozgósítást!

Mindannyiunknak mozgósítanunk kell, ki kell állnunk az elnökünk mellett

és biztosítanunk kell államunk biztonságát” – mondta Kadirov a a New Horizons nevű tudományos maratonon.

Kadirov a különleges művelettel kapcsolatban kifejtette: A helyzet nyugodt. A terv szerint haladunk, ahogyan az elnök utasított, 100 százalékban végrehajtjuk azt. Kezdetben voltak hibák, voltak hiányosságok. De most már menetrend szerint haladunk, és felszabadítjuk Ukrajnát ezektől a csalóktól.

Hozzátette:

„Németország vezetője úgy viselkedik, mint egy skizofrén.

Nem mint államfő. Őt nem érdeklik a világ szabályai. És ma nem Ukrajnával és a banderistákkal állunk háborúban. Háborúban állunk a NATO-val”.

Kadirov nevetségesnek nevezte a nyugati országok által ellene és családtagjai ellen bevezetett szankciókat. Hozzátette, hogy csak a Mindenható és az orosz elnök szankcióitól tart.

Továbbá elmondta, hogy a Donbassz védelmét célzó különleges műveletet 100%-ban végrehajtják.

Nyitókép: AFP

Neked Ajánljuk