Bill és Melinda Gates válnak – Portfolio

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a házasságunknak – olvasható mindkettejük Twitter-posztjában. Kitérnek arra, hogy az elmúlt 27 évben 3 hihetetlen gyereket neveltek fel és létrehoztak egy alapítványt, amely az egész világon jelen van, hogy minél több ember élhessen egészséges és produktív életet. Azt ígéri, hogy folytatni fogják közösen az alapítványt, azonban nem gondolja már, hogy képesek együtt fejlődni egy párként az életük következő szakaszában. Egyúttal megértést és türelmet kért mindenkitől, miután csak most kezdik el új életüket.

A Bloogmberg hírügynökség beszámolója emlékeztet arra, hogy Bill Gates a világ negyedik leggazdagabb embere. Melinda Gates a Microsoft korábbi managere volt és 1994-ben ment feleségül Bill Gates-hez.

Címlapkép: Bill Gates, a Microsoft amerikai számítástechnikai társaság alapító elnöke és neje, Melinda Gates, miután átvették Francois Hollande francia elnöktől a Francia Köztársaság Becsületrendje parancsnoki fokozatát a párizsi elnöki rezidencián, az Elysee-palotában 2017. április 21-én. A Gates házaspár a szegény országok fejlődésének ösztönzése érdekében kifejtett jótékonysági tevékenységükért részesült az elismerésben. Forrás: MTI/EPA/Julien de Rosa

Neked Ajánljuk