Bayer Zsolt: Európai értékek – Mandiner

Ízlelgessék ezt a náci ukrán rohadékot. Igen, ezekért kellene Európának megfagynia és lepusztulnia.

Mindenekelőtt ezt kell látniuk.

Azaz »’Most az a dolgunk, hogy minél több oroszt kiirtsunk, mert annál kevesebb marad, akivel majd a gyermekeinknek kell végezniük’ – jelentette ki Petro Vrublevszkij, Ukrajna meghatalmazott kazahsztáni nagykövete egy, feltehetően a napokban készült videófelvételen. A diplomata enyhén ittasnak tűnik, de nem annyira részegnek, hogy a szavainak ne tulajdonítsunk jelentőséget. És amit mond, sajnos alapvetően megfelel annak a politikának, amit Kijev 2014 óta a nemzeti kisebbségekkel szemben folytat – akkor is, ha a kiirtást esetleg nem szó szerint értette. Elvégre az ukrajnai oroszokat, lengyeleket, magyarokat, ruszinokat, románokat stb. nyelvtörvényekkel és erőszakos asszimilációval is meg lehet ‘semmisíteni’.«

Igen, nézzék meg ezt a náci ukrán gazembert, ezt a részeg ukrán disznót, aki másodállásban persze ukrán „diplomata”. Nézzék meg, és ízlelgessék mondanivalóját a kiirtandó oroszokról.

Nos, ezekkel van tele Ukrajna, ez a »határmenti« vidék. Ilyen náci lumpemprolikkal. Ilyen az Azov ezredük, ilyenek a diplomatáik. Az elnökük meg az amerikaiak ügynöke – mi más is lehetne? 

Ilyenek készítik a naponta bővülő halállistákat, amelyre legutóbb felkerült Roger Waters, a Pink Floyd énekese, legendája is. (Most már, hogy Nyikita Mihalkov és Waters is rajta van, kifejezetten megtisztelő, hogy én is ott lehetek közöttük. Tisztességes ember ma már muszáj, hogy rajta legyen az ukrán nácik halállistáján.)

Nézegessék, ízlelgesség ezt az ukrán rohadékot.

Igen, ezekért kell(ene) Európának megfagynia és lepusztulnia. Állítólag. Nézegessék és hallgassák. Közben jusson eszükbe, hogy amikor a magyar miniszterelnök a »faj« szót használja teljesen egyértelműen, és a szöveg egészéből cáfolhatatlanul a kulturális különbségek értelmében, akkor Brüsszeltől Washingtonig nácizmust ordítoznak a farizeus és idióta gazemberek.

De ennek az ukrán náci lumpenprolinak a szavai visszhangtalanok maradnak majd. Brüsszeltől Washingtonig. És persze a »független-objektív sajtóban« is.”

Nyitókép: Bekezdések Facebook-oldala

Neked Ajánljuk