Zseniális magyar lány lábai előtt hever Amerika – ATV

Zseniális magyar lány lábai előtt hever Amerika

Állva tapsolt a zsűri Antal Lorettának és olasz származású párjának, Daniel Togninak az America’s Got Talent című amerikai tehetségkutatóban, ahol légtornász-produkciójukkal mindenkit lenyűgöztek.

A duó 2018-ban már különdíjat nyert életük első cirkuszfesztiválján, most azonban a nagy amerikai álom beteljesülésének küszöbén állnak.

A mostani sikert a Blikknek kommentálták: „Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America’s Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk” – fogalmazott Antal Loretta.

„Végül minden rendben ment: a közönség a zsűrivel együtt állva tapsolt nekünk, ám egyelőre erről többet nem árulhatok el. Pár részletet adtak még csak le az adásból, ezeken többek között az is látható, hogy a hajamnál fogva lógat a párom” – folytatta a fiatal lány, aki a partnerével együtt már javában készül a következő körre, hiszen a zsűri egyöntetűen úgy döntött: továbbjutottak.

További részletek itt.

atv.hu

Neked Ajánljuk