Vilmos és Katalin gyermekeit nem lehet hercegnek és hercegnőnek szólítani az iskolában – Femcafe.hu

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit a királyi származásuk miatt a világ minden pontján ismerik. A kortársaikhoz hasonlóan azonban az ő napjaik is az iskolapadban telnek, most pedig az is kiderült, hogyan szólítják őket a tanáraik, valamint a diáktársaik.

Milyen az élet királyi sarjként az iskolában?

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2001-ben találkozott először a skóciai St. Andrews egyetemen, ahol mindketten művészettörténetet hallgattak. A barátságból hamarosan szerelem szövődött, 2004-ben pedig a nyilvánosság előtt is felvállalták a kapcsolatukat, s bár néhány évvel később rövid időre szakítottak, Diana walesi hercegné idősebbik fia végül feleségül kérte szíve választottját – a nagyszabású esküvőre 2011. április 29-én, 11 órakor került sor a londoni Westminster apátságban, a ceremóniát pedig világszerte több millióan kísérték figyelemmel. És ahogy a nagykönyvben meg van írva, hamarosan sorra érkeztek a trónörökösök: György herceg 2013-ban, Sarolta hercegnő 2015-ben, a legkisebb gyermek, Lajos herceg pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. A legidősebb, immáron nyolc esztendős György herceg egy napon király lehet, de hat éves húgára is komoly szerep várhat, ha felnő, éppen ezért nem túlzás azt állítani, hogy egyikőjük sem hétköznapi gyerek – de persze ettől függetlenül nekik is kötelező az iskola, ahol ugyanazokat a tantárgyakat tanulják, mint a társaik. No de hogyan telnek a mindennapjaik az osztályteremben? Részletek a galériában!

György herceg és Sarolta hercegnő a londoni Kensigton-palota közelében lévő St. Thomas’s Battersea magániskolában tanulnak matematikát, irodalmat, történelmet és földrajzot, vagyis pontosan ugyanazokat a tantárgyakat, mint bármelyik másik kisiskolás.

Kattints a további képekért!

Hihetetlen, mennyit foglalkozik magával Katalin hercegné, aminek valljuk be, meg is van az eredménye: tökéletes alak, hibátlan bőr. De hogy mi a titka? Cikkünkből most kiderül!

Leadfotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images
Neked Ajánljuk