Vastag Csaba címlapon pózol dögös párjával: Evelint mocskos vádakkal támadják – Femina.hu

Vastag Csaba május közepén állt a nagy nyilvánosság elé új párjával, Evelinnel.  A szerelmesek ekkor már hónapok óta együtt is éltek. 

Azért vártak a bejelentéssel, mert tudták, hogy a kapcsolatukról mindenkinek meglesz a véleménye, és nem mindenkié lesz pozitív. 

Vastag Csaba barátnője, Evelin 

Már az első pillanatban egymásba szerettek, az énekes a találkozásuk után SMS-ekkel bombázta Evelint. Hamar összeköltöztek, közös jövőt terveznek, legalább négy gyermeket szeretnének. 

Evelin korábban indult szépségversenyen, jelenleg tanul, de saját vállalkozást is vezet. Nemcsak gyönyörű, de okos is, három nyelven – angol, héber, beás – beszél anyanyelvi szinten. Talpraesett nő, akinek fontos, hogy egyedül is megálljon a lábán.

– Amit nagyon szeretek benne, a szépsége mellett, az a tradicionális neveltetés. Az a fajta értékrend, ami, azt hiszem, az én értékrendemhez leginkább közel áll. Nagyon fontos neki a tisztesség, a becsület, a család, az összetartozás – mesélte Vastag Csaba szerelméről május végén a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy szép és művelt nő irigységet is vált ki, a pár számított a támadásokra, de míg az énekes már ismeri a rivaldafénnyel járó árnyoldalakat is, párját megdöbbentették az igaztalan támadások. 

– Csabi már hozzá van szokva ahhoz, hogy mindenfélét írogatnak róla, nekem az új volt, sőt az első héten egyenesen sokkoló! (…)

Amikor egy internetes oldalon arról a pletykáról olvastam, hogy dubajoztam, az letaglózott.

– Életemben egyszer voltam Dubajban, akkor is Csabival – árulta el a Best magazinnak Evelin, aki mostanra már megedződött. 

Már átugorja az álhíreket és a kattintásvadász címeket, a képei alatt pedig, ha szükséges, letiltja a kommenteket, Vastag Csaba pedig igyekszik óvni Evelint. 

– Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék.

Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól

– vallotta be a lapnak a negyvenéves sztár. 

A középső testvér, Vastag Balázs

Vastag Csaba és Vastag Tamás neve nem ismeretlen a hazai X-Faktor-rajongók számára, mindketten a legelső széria versenyzői voltak. Sokan talán nem is tudják, hogy a fivéreknek van még egy fiútestvérük, Balázs, aki kettejükkel ellentétben kerüli a rivaldafényt.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Neked Ajánljuk