Új taggal bővült a királyi család, Katalin hercegné bátyja szólta el magát / tv2.hu – TV2

Katalin hercegné bátyja, James Middleton osztotta meg az örömhírt a rajongókkal, ugyanis már nem bírta magában tartani boldogságát.

Egy cocker spániellel ajándékozta meg Katalin és Vilmos családját James Middleton. Az édes fekete kiskutyus biztosan rengeteg örömteli pillanatot okozhat a királyi család tagjai számára.  Vilmos herceg és Katalin hercegné egyébként sajnálatos módon a napokban vesztette el szeretett kiskutyájukat, Lupot, így az újabb jövevény érkezésével is enyhíthetik szeretett szőrgombócuk elvesztésének fájdalmát. A 8 hónapos kiskutya kiválasztásában egyébként a kis Sarolta és György herceg is segédkezett.

Felröppentek olyan pletykák, hogy II. Erzsébet lehetséges, hogy lemond a trónról. Hogy mi történne ebben az esetben, arról a szakértők tájékoztatnak a Mokkában.

Sokszor ismerős lehet egy-egy rendezvényen a királyi család gyermekein látható ruha. Az ugyanis, hogy egy inget megörökölnek az újszülött kisfiúk, szinte tradíció az uralkodói családoknál. Ráadásul az sem véletlen, hogy a fiú gyerekek egészen nyolc éves korukig rövidnadrágot viselnek. Igazi sztárok lettek a királyok, hercegek gyerekei az utóbbi években, leginkább a grimaszaikkal, hisztis viselkedésükkel hívták fel a figyelmet magukra.

Egy 35 éves nő azzal vádolja András herceget, hogy egy szexparti során megerőszakolta, miután Jeffrey Epstein arra kényszerítette őt, hogy feküdjön le a herceggel. A botrány egyre inkább dagad a herceg körül, hiszen neki kellene a legmakulátlanabb példát mutatni a világnak és a fiataloknak, ennek ellenére mégis szárnyra kaptak ezek a híresztelések. Ez pedig a királyi családra sem vet most jó fényt…

2021. január 25. 16:40

Neked Ajánljuk