Úgy tűnik, Rod Stewart titkos koncertet adott Magyarországon, a felesége hatalmasat bulizott – Index.hu

Ahogy korábban megírtuk, több olvasónk is jelezte, hogy világsztárok tartózkodnak a magyar fővárosban. Luis Fonsiról már korábban kiderült, hogy az egész csapatát is magával hozta – többek közt a vele dolgozó koreográfus, Danny Lugo, illetve táncos, Kiara Y. Rodríguez Saldívar is innen jelentkezett be. Lugo Insta-storyjából ráadásul arra lehet következtetni, hogy nem csak városnézés miatt érkeztek az országba.

Rod Stewartot első körben az buktatta le, hogy az énekes egy idegenvezető segítségével járta be Budapestet, akinek a barátnője készített róla egy lesifotót. Mostanra újabb árulkodó képek jelentek meg az Instagramon: az énekes felesége, Penny Lancaster rögzített néhány pillanatot az itteni élményeikről a közösségi oldalán, amelyek között bizony nem csak városnézős akad.

„A banda visszatért! Olyan izgalmas, hogy a zenekar újra együtt van Magyarországon, közvetlenül azelőtt, hogy elkezdődnének a koncertek Las Vegasban a következő hónapban” – olvasható Lancaster legfrissebb bejegyzésében, amely összesen három fotót tartalmaz. A képeken Rod Stewart felesége a zenekarral és a férjével látható egy fekete autó mellett, amely egy olyan „kerítés” előtt áll, ami kísértetiesen emlékeztet a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének helyet adó arborétum területén felállított, letakart kordonokra (11/26-os kép). Persze ez még nem jelenti azt, hogy valóban ott voltak, hiszen a rendezvényeken általában így kerítik el a backstage-et. 

Azért mutatjuk, lapozza végig:

Úgy tűnik tehát, hogy Rod Stewart a napokban egy titkos koncertet adott valahol hazánkban. A pár egyébként még mindig Budapesten van, és a megosztott story-képekből egyértelműen az látszik, hogy nagyon élvezik az ittlétet. Az énekes felesége nem sokkal ezelőtt az Instagram-storyjában azt is megmutatta, hol ebédelnek.

Screenshot 1003

Fotó: Insta-story

Neked Ajánljuk