Tóth Gabi úgy néz „rád”, hogy zavarba jössz – Liner.hu

A híres és elismert énekesnő számára a divat szintén meghatározó az életében, hiszen ez is hatással van a hangulatára, így nem mindegy, hogy mit visel.

Tóth Gabi sok esztendővel ezelőtt teljesen más ruhákat viselt, és nemcsak amiatt, mert akkoriban a divat is eltért. Milyen furcsa, hogy a 2000-es évek elején mennyire más volt minden, nemhogy a 90-es és a 80-as években.

Gabi és a Sugarbird kéz a kézben haladnak előre, sorra mutatják be az új és különleges kollekciókat. Számos ilyen ruhát viselt már, de a legutóbbi összeállítás abszolúte elvarázsolta, amiről fotókat is közölt.

„Gyerekkorom első meghatározó élménye volt, mikor megismerkedhettem a kékfestő technikával. Az egyik leggyönyörűbb kézműves forma, ami a miénk, a múltunk, a kultúránk része.” – osztotta meg Gabi az egyik legnagyobb élményét.

Rogán-Gaal Cecília a konditeremből jelentkezett, szenzációs formában van

„Nagyon örülök, hogy újra divat lett a Kékfestő! Büszkén viselhetjük a Sugarbird legújabb kollekcióját, ami mától elérhető!” – folytatta az énekesnő. Gabi egy ideje közösen dolgozik a neves divatmárkával, és rendkívül sikeresek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Neked Ajánljuk