Tóth Gabi férjének elege lett: Krausz Gábor nem finomkodott a szavakkal, megvédte kislánya édesanyját – Bors

Teljesen érhető a séf dühe, hiszen azt bántják, akit a legjobban szeret.

Teljesen érhető a séf dühe, hiszen azt bántják, akit a legjobban szeret.

Kelet és nyugat találkozása lesz Budapesten a világ katolikus, keresztény híveinek közös, „Minden forrásom belőled fakad”-tanúságtétele, amelyre minden jószándékú embert várnak a város terein, templomaiban és szabadidő központjaiban szeptember 5-12. között. A rendezvény három „budapesti arca”: Erdő Péter, Miklósa Erika és Tóth Gabi lesz.

Az, hogy a sokszor vadóc énekesnő elvállalta ezt a megtisztelő felkérést, nem mindenkinek tetszik, sőt, közösségi oldalait az utóbbi napokban olyan kommentek lepték el, amikből idézni is nehéz, ugyanis sok még a nyomdafestéket sem tűri. Gabi kénytelen volt gyomlálni a modortalan hozzászólások közt, ami miatt pedig csak még több bántást kapott.

Krausz Gábor, az énekesnő férje megelégelte, hogy vadidegenek támadják alaptalanul azt, akit ő a legjoban szeret, így magához képest szokatlan, karcos stílusban védte meg szerelmét, kislánya édesanyját.

– A “Miért tiltja le a negatív kommenteket?” kanapéhuszároknak válaszolva…

Ha én elmegyek a lakásodra, berúgom az ajtód, odaszarok a nappalidba, behányok a konyhádba, összehugyozom az ágyad és szétverem a berendezést majd a sáros bakancsomat a hajadba törlöm te mit teszel? Ráadásul hívatlanul érkeztem. Visszahívsz másnap? Ugye nem? Na ugye.

Kopogsz és eldöntjük bejöhetsz-e. Kicsi a lakásunk, az jöjjön be aki nem szívja el az oxigént. Köszi! – írta feldúltan Krausz, aki még 18-as karikát is rakott a csúnya beszéd miatt a bejegyzéséhez.

A séf egyébként épp tegnap robbantott fel egy konyhát, úgyhogy mi nemigen szórakoznánk vele a kommentelők helyében.

Neked Ajánljuk