Szűcs Judith: Kilenc év jegyesség után férjhez megyek – Bors

A diszkódíva fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett sem késő megélni az igazi boldogságot.

A diszkódíva fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett sem késő megélni az igazi boldogságot.

Úgy tűnik, révbe ér Szűcs Judith élete. A diszkókirálynő több mint öt évtizedes karrierje megkérdőjelezhetetlen a hazai könnyűzenében, tíz évvel ezelőtt azonban a magánéletébe is beköszöntött a szerelem korábbi, 1995-ben zátonyra futott há­zassága után. Lett származású üzletember kedvesével idén ko­moly döntésre jutottak: egy évtizednyi töretlen boldogság után idén kimondják a boldogító igent.

© iStock

A sztár az ország randigurujának, Tóth Kornéliának vallott először sejtelmesen a tervéről, ám a Bors megkeresésére újabb részleteket árult el.

– Tíz éve vagyunk együtt, ebből kilenc éve a párom menyasszonya vagyok. Idén szeretnénk az esküvőt, pontos időpont még nincs. Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam nélküle. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele – osztotta meg a Borssal legbensőbb vágyait Judith. A 66 éves díva kortalansága egyértelmű, fiatalabb kolléganői is irigylik a külsejét.

Már megismerkedésük pillanatában tudta Judith, hogy ebből több lesz, mint egy egyszerű beszélgetés © Végh István

Férfi rajongói ma is odáig vannak érte, nemegyszer kellett már szembenéznie durva szexuális ajánlatokkal, de Judith igazi dívához méltóan ke­zeli ezeket a méltatlan helyzeteket, szerencsére a szemtelen rajongók nyomulása nem ingatja meg a szerelmüket. Sok sztárral ellentétben Judith sosem szégyellte, többször varratta fel a ráncait, nem beszélve formás kebléről. Szerelme nyolc évvel fiatalabb nála, ami szintén szokatlanul bátor vállalás manapság, amikor még mindig nem túl megszokott az idősebb nő, fiatalabb férfi felállás.

Judith lánya, Fülöp Tímea nagyon kedveli anyukája választottját, és a férfi is lányaként tekint rá © Végh István

– Nem érdekel a kora, egész életemben egymást kerestük. Mi­kor megismerkedtünk, minden spontán jött. Egy televíziót akartam vásárolni, ő ott állt mellettem, tanácsot kértem tőle, de amikor egymásra néztünk, tudtam, ebből valami több lesz. Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon. Sose gondoltam volna, hogy közel a hatvanhoz találom meg ezt a földöntúli és önzetlen boldogságot, úgyhogy az élő példája vagyok annak, hogy sose késő – mesélte Judith, akinek egyik első szerelme a tragikus sorsú Szécsi Pál volt.

Későbbi férjétől, Fülöp Csaba zeneszerzőtől született meg szeretett lánya, Tímea, aki egész életében legfőbb bizalmasa volt, sőt az ő áldása nélkül fiatalabb szerelmével sem jöhetett volna létre a kapcsolat.

– A lányom is nagyon szereti őt. Az volt a legfontosabb a kapcsolatunkban, ők hogy jönnek ki egymással. Sokszor a lányának nevezi a párom, társaságban automatikusan azt válaszolja, hogy a lányom, ha kérdezik: ki ez a szépség itt melletted?

Neked Ajánljuk