Szinetár Dóra és 14 éves lánya együtt a koncerten: a szőke hajú Zorka nagy álma vált valóra – Femina.hu

Szinetár Dóra és lánya együtt mentek el a tegnap esti Harry Styles-koncertre. Anya és lánya izgatottan várták, mikor kezdődik el a felejthetetlen buli, meg is örökítették azokat az utolsó pillanatokat, mielőtt színpadra lépett volna Zorka egyik kedvenc előadója.

Bereczki Zoltán és a 45 éves színésznő közös gyermeke 2021 decemberében töltötte be 14. életévét, azaz belépett a kamaszkorba. 

Szinetár Dóra és lánya a koncerten

Ezeknek az éveknek megvannak a maga nehézségei és szépségei egyaránt, többek között ilyenkor köszönt be az az időszak, amikor a gyerekek elkezdenek hírességekért, zenészekért vagy együttesekért rajongani.

Zorkára is igaz ez, az egyik kedvence Harry Styles, akit a nagyközönség 2010-ben a brit X-Faktorban ismerhetett meg. Tinik milliói rajongtak érte a One Direction banda tagjaként, de népszerűsége szólóénekesként sem csappant meg. 

“Harry Styles mindjárt kezd!!!! Mi meg teljes extázisban várjuk!!! … egy kamaszlány álmait teljesíteni az egyik legcsodásabb dolog a világon!!! És az egyik legélvezetesebb…” – írta a büszke anyuka lányával közös képéhez.

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislányát eddig még nem nagyon láthattuk. Most a színésznő mutatta meg, mennyit nőtt Flóra: anya-lánya képet tett közzé az Instagram-oldalán.

Neked Ajánljuk