Szandiék egész családja sír, de a boldogságtól – Metropol

Pintácsi Alexandra az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy a lánya San Franciscóban fog baby-sitterkedni. Az énekesnő számára ez egy nagyon boldog pillanat, amitől bár potyognak a könnyei, mégsem érzi úgy, hogy szomorkodnia kellene. A lánya boldogsága nagyon fontos számára, ráadásul a követői pozitív hozzáállása és visszajelzése a szívéig hatolt. Szandi a lánya nagy kalandjáról, az előkészületekről és az ő érzéseiről részletesen mesélt a Metropolnak.

Az a lényeg, hogy a gyerekek álma valóra váljon

Nagy boldogságot érzek jelenleg, hiszen már régóta tervezte, hogy kimenjen Amerikába és egy évig ott baby-sitterkedhessen, csak ugye jött a koronavírus, és így csúszott az egész. Már aggódtunk mi is, hogy sikerül-e végül. Rajta pedig láttam, hogy nagyon feszült volt, így én most hihetetlenül boldog vagyok, hogy összejött és természetesen egy szülőnek az a lényeg, hogy a gyermeke boldog legyen és megvalósuljanak az álmai – mesélte a büszke anyuka, aki szerint lányánál jobban nem sokan érdemelték volna meg ezt az utat, hiszen nagyon készült rá. – Legalább 70 órát telefonált különböző családokkal, hogy megtalálja a számára tökéleteset. Végül San Franciscóba került, ahol egy évig a Golden Gate híd mellett egy teljesen amerikai családdal tölti majd az idejét. Két tündéri kislányra vigyáz majd. Az egyetemen pedig halaszt egy évet.

Fotó: Metropol/MG

„Nem ti vagytok”

Blanka az anyukája elmondása alapján egy nagyon precíz és alapos lány, így minden kellő dokumentumot előre összekészítve várta az utazást. Azért a papírok megszerzése is egy kicsit nehezen ment.

– Magyarországról nem kaphatott vízumot egy a pandémia alatt hozott amerikai rendelet miatt, így 2 hetet Bukarestben töltött, hogy sikerüljön az utazás. Végig nagyon izgultunk, de szerencsére kijutott nagyobb fennakadás nélkül. Már meg is érkezett az USA-ba és folyamatosan küldi a jobbnál jobb képeket. Mesélte, hogy azonnal nagyon jó volt az összhang a gyerekekkel, ami azért is nagyon jó, hiszen kis félénk gyerkőcök. Ritka, hogy elsőre nincsenek zavarban, így jól telt a közös strandos, fagyizós napjuk is – folytatta az énekesnő a lánya nagy utazásáról szóló történetet, ami azért mindenki számára tartogatott nehezebb pillanatokat.

Erre a két gyerekre vigyáz Blanka San Franciscóban – Fotó: Instagram

„Aranyos család, de hát akkor sem ti vagytok.” – mondta Blanka Szandinak, amikor beszéltek – Tényleg egy nagyon aranyos család, akik külön kérték, hogy Blanka főzzön nekik egy-két magyar fogást. Persze magától is vitt volna ajándékot, de így még több fűszert vitt, hogy meg tudja mutatni a finom fogásokat. Nagyon jó lesz kint neki, de most egy évig nem látjuk, és természetesen már most hiányzik. A következő egy évben nem is utazik haza, de Amerikán belül mennek majd mindenféle helyre, szóval óriási élmény lesz neki. Biztos nagyon sokat fog tanulni.

Neked Ajánljuk