Szandi megmutatta, hogyan nézett ki 18 évesen – Liner.hu

Szandi egy kortalan sztár, aki 18 évesen már igen komoly hírességnek mondhatta magát, mintha csak tegnap lett volna.

Pintácsi Alexandra, művésznevén Szandi 1976. július 7-én született, egy nagyon különleges időszakban. A 70-es évek közepe nagyon intenzív volt Magyarországon, és ez az egész 80-as évekre jellemző volt

Szandi igen fiatalon, már tinikorában belecsöppent a sztárok világába, közvetlen a 90-es évek hajnala előtt. Azóta évtizedek teltek el, ám számos emlék még mindig nagyon éles lehet a sztár számára.

Az énekesnő júliusban tölti be a 46. életévét, de ebből semmi nem látszik rajta. Kiváló formában tartja magát, formásabb, mint az élete során bármikor is volt, és közben maximálisan odafigyel az egészségére.

Megannyi koncerttel és élettapasztalattal a háta mögött sok mindenről tudna beszélni. Mindig érdekes hallgatni azokat a sztorikat, amik a 80-as és a 90-es években születtek, a Szomszédok című sorozat idejéről.

Az egyik legaranyosabb szelfi Curtisről és a kisfiáról

Szandi pályafutása szinte egyszerre indult a legendás sorozattal, majd hirtelen akkora sztárrá vált, hogy arra senki sem számíthatott. Őrületes rajongás vette körül, nem tudott úgy kilépni az utcára, hogy ne rajongott volna érte a tömeg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Neked Ajánljuk