Szabó Zsófi akkora gyomrost adott egy flörtölő férfinak, hogy összeesett – Promotions.hu

Szabó Zsófi ütős szerepben tűnt fel.

Szabó Zsófi nemrég egy közös képet posztolt ki az Irigy Hónaljmiriggyel, ezzel is tudatva, hogy az együttes felkérte őt, hogy szerepeljen legújabb paródiájuk videoklipjében.

A Mirigyek a VALMAR, azaz a Marics Peti és Valkusz Milán duójából álló zenekar, és Szikora Róbert előadásában készült Úristen című dalból készítettek egy hangulatos és szellemes paródiát.

Az Irigy Hónaljmirigy viszonylag gyorsan lecsapott a dalra, ami április 2-án került fel a YouTube-ra, és már közel 12 milliós megtekintésnél jár. A paródia lassan 24 órája került fel az együttes YouTube-csatornájára, de már több, mint 220 ezer megtekintés, és 14 ezer lájk van rajta.

Ezek szerint a Mirigyesek új szerzeménye elnyerte a rajongók tetszését, ami nem is csoda, hiszen a zenekar most is kitett magáért, hogy egy minden tekintetben minőségi paródiát készítsen. Az alábbi videoklip nemcsak a zenei világban jártasaknak, de a filmkedvelők számára is léleksimogató lehet, hiszen megjelenik benne Quentin Tarantino Ponyvaregény című filmje.

A klipet a budapesti Dallas Étteremben forgatták, az Irigy Hónaljmirigy tagjain kívül megjelenik benne Dolly, Marót Viki, Egri Péter, és Szabó Zsófi is, aki a dal végén egy jókora gyomrossal és egy állassal ráz le magáról egy flörtölő férfit.

Borítókép: YouTube (screenshot)

Neked Ajánljuk