Schobert Norbert: Lara csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz – Index.hu

2020 kemény év volt, és az ideiről sem tudhatjuk biztosan, hogy könnyebb lesz-e. A Kardashian-klán tagjainak talán nem kell a pénz miatt izgulnia, tekintettel arra, hogy valóságshow-juk fináléján tízezer dolláros Rolexekkel leptél meg a stábot – az összetört szívet azonban nem lehet drága kiegészítőkkel begyógyítani.

Már hetek óta attól hangosak a külföldi bulvárlapok, hogy Kanye West és Kim Kardashian válni fog. A People egyik forrása szerint ez már csak idő kérdése, a celebritás ugyanis elfogadta, hogy a házassága menthetetlen.

Perez Hilton szerint a rapper már jó ideje kihagyja a párterápiákat, és nemrég Kardashian is belátta, hogy egyedül nem tehet semmit, ezért berekesztette a foglalkozásokat. Mindemellett a Kardashianhoz közeli források állítják, hogy négy közös gyereküket eddig igyekeztek teljesen kihagyni a köztük zajló háborúból, mostanra azonban úgy fest, nekik is meg kell tudniuk, hogy a szüleik házassága a végéhez ért. Bár ezt sajnos már sejthették abból, hogy hónapok óta külön élnek az apjuktól, akinek komoly gondjai vannak a mentális egészségével.

Neked Ajánljuk