Rúzsa Magdi vékonyabb, mint szülés előtt: ilyen dögös ruhában koncertezett – Femina.hu

Rúzsa Magdi pontosan öt hónappal azután, hogy életet adott hármas ikreinek, visszatért a színpadra: telt házas koncertet adott a Budapest Parkban. Az énekesnő irtó dögös szerelésben lépett fel: arany alapon fehér, csillogós rojtokkal díszített ruhában tombolta végig a show-t, a megjelenése ámulatba ejtette a közönséget.

A rövid, testhezálló fazonú darab kiemelte az alakját, ami sokak meglepetésére vékonyabb, mint a szülés előtt volt. 

Rúzsa Magdi alakja a szülés után

Február elsején adott életet gyermekeinek, Kevének, Lujzának és Zalánnak. A szombati bulit úgy élte meg, mintha egy hosszú utazás után hazaért volna. Persze vissza kellett rázódnia a régi kerékvágásba, és azt is érzi, még nem olyan az állóképessége, mint a picik előtt. A Budapest Parkban készült további fotókért kattints a bejegyzés jobb oldalán lévő nyílra.

– Bevallom, nem vagyok olyan fizikai állapotban, mint előtte. Egyrészt soványabb vagyok, nyilván azért, mert nincs rajtam az a mennyiségű izom, hiszen a szoptatás miatt nem edzhetek még. Fáradtabb is vagyok, de az egy szerencsés helyzet, hogy a gyerekek leesznek rólam mindent. Emellett nagyon jó a genetika, de az alkatom biztos, hogy annak köszönhető, hogy ők most minden energiát elhasználnak. A kondi most az, hogy emelgetem őket, és mivel hála istennek nagyon szépen nőnek, a kar- és a vállizmom már erősödik – ecsetelte a Blikknek.

Rúzsa Magdi mindhárom gyermekével

Rúzsa Magdi először látható mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja.

Neked Ajánljuk