Rosszul lett a színpadon Korda György – Bors

A legendás énekes hétvégenként akár három-négy bulit is bír, ám egy másfél órás koncert közben már szüksége van némi pihenőre. 

A legendás énekes hétvégenként akár három-négy bulit is bír, ám egy másfél órás koncert közben már szüksége van némi pihenőre. 

Megijesztette a rajongóit Korda György. A Borshoz eljutott információk szerint múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 éves énekes.

– Úgy tűnt, nehezen viseli a hőséget, pedig isteni műsort adtak Klárikával. Az énekes már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt – mesélte a Borsnak az egyik jelenlévő.

Megkerestük Korda Györgyöt, aki elárulta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg. Az énekes ráadásul egy sátorszínpadon adott élő koncertet.

Igyekeztek hűteni a színpadot, de ez még rosszabb volt a számára © Zsolnai Péter

– Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót – panaszolta az énekes, aki a koncertje közepén eltűnt a színpadról.

Koncertjein félóránként le kell pihennie Korda Györgynek, addig Klárika énekel a színpadon © Végh István

– Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből és utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával – osztotta meg eltűnésének okát Korda.

Ennek ellenére többet koncertezik, mint fele annyi idős kollégái.

– Már 2020-ra is van koncertünk, szóval nincs pihenés, nincs visszavonulás, minden hétvégén buli van. Hónap végén meg hatalmas megtiszteltetés ért minket: először lépünk fel a Volt fesztiválon, amit izgatottan várunk már – tette hozzá.

Neked Ajánljuk