Remegve várta férjét Demcsák Zsuzsa – Bors

A szerelmes műsorvezetőnek meglepetés volt, hogy indiai származású férje csütörtökön egy órakor Budapestre érkezik. Azt sem tudta, hová kapjon, de azért kiért elé a reptérre.

A szerelmes műsorvezetőnek meglepetés volt, hogy indiai származású férje csütörtökön egy órakor Budapestre érkezik. Azt sem tudta, hová kapjon, de azért kiért elé a reptérre.

Közel három hónap várakozás után, tegnap kora délután végre magához ölelhette szerelmét Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető pont a Bors munkatársának adott interjút, mikor a férje hívta, hogy alig több mint két óra múlva landol a gépe a Liszt Ferenc reptéren. A műsorvezető úszott a boldogságban, és keze-lába re­megett az izgalomtól.

Hamarosan magyar szertartás szerint is összeházasodik a pár © Hatlaczki Balázs

– Ez nagy meglepetés, nem tudtam, hogy most jön! Jaj, istenem, azt sem tudom, ho­vá kapjak! – mondta Zsuzsa, aki úgy tudta, a férje hétfőn ér­kezik. – Bocsánat, de készülnöm kell, ki kell érnem elé.

Mivel az Isztambulból érkező járat negyvennégy percet késett, a műsorvezetőnek bőven maradt ideje izgulni a reptéren. Kibontott hajjal, alig sminkben, fekete-fehér mintás pamut nyári ruhában, lapos papucsban érkezett, olyan volt, mint egy kamasz lány. És kicsit úgy is viselkedett, mint egy szerelmes tini. Jött, ment, nézelődött, izgult. Le nem vette a szemét az ajtóról, ahonnan az érkező utasok kijönnek. Annyi időre sikerült megfékezni az izgalmát, míg egy kerekesszékes idős házaspárnak segített. Öt nyelven beszél, nem okozott neki gondot a kommunikáció.

Alig akarták egymást elengedni © Hatlaczki Balázs

– Krishan csodálatos ember, fantasztikus férfi. A világ legjobb embere – mondta várakozás közben. – Nagyon nyugodt, békés természet, de nem tudom, mit fog szólni ahhoz, hogy fotósok várják.

Szerencsére a fiatal férfit a legkevésbé sem érdekelte a va­kuvillanás. Boldogan ölelte, csókolta magyar feleségét. Szerelmesen suttogtak, hosszú percek teltek el, mire elengedték egymást. Akkor viszont Krishan kedvesen rámosolygott a fotósokra, és mindenkivel kezet rázott. A fiatalember hátán gitárral, a mellkasán egy hátizsákkal, és két bőrönddel érkezett. Most úgy néz ki, jó sokáig itt marad.

Az indiai férfit nem zavarta, hogy fényképezőgépek kattogtak körülötte © Bánkúti Sándor

Mint arról a Bors elsőnek beszámolt, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt ismerkedett meg a nála négy évvel fiatalabb Krishannal. A színházi rendező és pszichológus végzettségű férfi a stáb tagja volt. Tulajdonképpen két hét ismeretség után döntöttek úgy, hogy összeházasodnak. Krishan virággal, gyűrűvel ereszkedett térdre Zsuzsa előtt, a szertartást a szállodában Kandász Andi vezette. A frigyet most, itt Magyarországon fogják szentesíteni, hivatalossá tenni.

Neked Ajánljuk