Radics Gigi a kislányáról mesélt – Metropol

Radics Gigi októberben hozta világra kislányát, Bellát, azóta pedig hatalmas a boldogság a családban! Az énekesnő imádja az anyaság minden pillanatát, és párjával, Mikus Áronnal igyekszik mindent megadni a gyermeküknek. Ám ahogy minden családban, olykor Gigiéknél is előfordulnak összetűzések.

Radics Gigi imádja az anyaság minden pillanatát

Radics Gigi imádja az anyaság minden pillanatát
Fotó: Sulyok László/Ripost

„Nagyon harmonikus az életünk. Persze néha vannak vicces összecsapások, ugyanis szinte minden házimunkát egyedül végzek, nincs takarítónőm. Amikor egész nap pakolok itthon, Áron pedig hazajön, és semmit nem a helyére tesz vissza, akkor azt szóvá teszem neki, de azért nagy viták nincsenek” – mondta a Blikknek Gigi, aki azt is elárulta, hogy szerelme igazán figyelmes, időnként még az otthoni tennivalókba is besegít.

„Kell Áron segítsége, támogatása. Ott állt mellettem akkor is, amikor szülés után voltak kétségeim, aggodalmaim, hiszen hirtelen én feleltem egy kis életért. Sokat stresszeltem, görcsöltem, de az anyai ösztön mindent felülír, és rájöttem, hogy mindent képes vagyok megoldani” – fogalmazott az énekesnő.

Először volt távol a kislányától

Gigi is megmutatta tehetségét múlt héten A Dal színpadán, ám ez azt jelentette, hogy kislányától közel egy napig távol kellett lennie. A vírusra való tekintettel ugyanis sem Bella, sem pedig Áron nem kísérhette el őt a stúdióba.

„Félóránként hívtam anyut – ő vigyázott Bellára –, hogy evett-e a baba, alszik-e. Tudtam, hogy a lehető legjobb helyen van a lányom, de természetes, ha ilyenkor is izgul az ember. Áron munka után sietett haza, utána már ő volt Bellával, együtt néztek engem a tévében. Megviselt a távollét, ezért most jó pár napig nem is megyek sehová. Rossz volt, hogy a járvány miatt nem lehettek velem a fellépésemen. Úgy tervezem, ha elmúlik a vírusveszély, Bella is jön majd velem a koncertekre. Szeretném, ha megismerné azt a világot, amelyben én élek” – mondta a lapnak Gigi.

Neked Ajánljuk