Pumped Gabo látta Attenborough új filmjét, és most nagyon aggódik a Balaton Soundért – hvg.hu

A testépítő-celeb is rájött, vigyázni kell a bolygóra, hogy “ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra”.

Fordulat állt be Pumped Gabo testépítő, médiaszemélyiség életében, miután megnézte David Attenborough globális felmelegedésről szóló új filmjét. Nem túlzás: a legendás természetfilmes húsbavágó őszinteséggel közli a műsorban, hogy a világ helyzete sokat romlott, és

nem romba döntöttük, hanem elpusztítottuk azt.

A látottak Pumped Gabót is megérintették, aki most komolyan aggódik a Földért, és a Balaton Soundért.

Minden álmom, hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, “Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk, de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” … Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket, légyszi?”. Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok!” – írta a celeb az Instagramon.

Pumped szerint a bolygó nagy bajban van, ugyanis szennyezzük a környezetet, szemetelünk, cselekvés helyett pedig másra mutogatunk. Szerinte nem ezt kellene tenni, így ő sem tétlenkedik:

Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra… Korrekt?”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, ”Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” … Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?“ ♥️ Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok! Amíg mi szépen lassan (vagy gyorsan) tönkretesszük a földet, szemetelünk, szennyezünk nagy kényelmünkben és egy legyintéssel elintézzük, másra mutogatunk, várjuk, hogy majd más megoldja, összeszedi, addig ők próbálják menteni a talán még menthetőt, hogy mindenki számára élhető maradhasson ez a bolygó a következő 100évben is. Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.. Korrekt ? ����♥️

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Neked Ajánljuk