Párterapeuta mentette meg Szabó Győző és Rezes Judit kapcsolatát – Index.hu

2021.09.04. 07:37

Rendhagyó módon kérte meg párja, Rezes Judit kezét Szabó Győző. Éveken át őrizte a gyűrűt, várva a tökéletes pillanatra, ami egy közös italozáskor jött el. 

„Egyszer csak Judit azt mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van” – mesélte a Blikknek a színész, hozzátéve, hogy párja akkor zokogásban tört ki az örömtől.

A kapcsolatuk azonban nem volt mindig felhőtlen, a színész ugyanis elmondása szerint egyáltalán nem úgy viselkedett, mint egy leendő férj. Amikor azonban a csajozó Szabó Győző lebukott Rezes Judit előtt, végül mégsem a szakítás mellett döntöttek.

A telefonos lebukás után azt mondta, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni. Ezt a mondatot ő mondta ki

– mondta Szabó Győző, aki azt is elárulta, hogy ezek után párterapeutához fordultak. Feleségét akkor fél éven át nem látta mosolyogni.

A párnak azóta két gyermeke született, a házasságot azonban nem kapkodták el: csak idén  augusztusban, 18 évvel a megismerkedésük után mondták ki a boldogító igent.

Neked Ajánljuk