Otthonba került Ganxsta Zolee édesanyja – Origo

A pénteken 94. születésnapját ünneplő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kassai Ilona két hete költözött egy gondozóotthonba, ahol szakképzett ápolók viselik gondját – írja a Blikk.

A Blikk meglátogatta Kassai Ilonát, aki elmondta, ő döntött arról, hogy elhagyja az otthonát két héttel ezelőtt.

Én magam döntöttem úgy, hogy ide jövök, az elfekvőbe. Bocsánat, nem ez a neve, csak én hívom így, ez egy gondozóotthon. Sokat voltam egyedül, olykor hetekig nem jött senki, a telefon is egyre ritkábban csörrent meg, és nem volt ez így jó, nehéz volt elviselni. Ilyen ez az öregség…  A testvérem, a szüleim már régen meghaltak, a fiam pedig rengeteget dolgozik, így ő is ritkán jött. Az unokáimnak is megvan a saját életük, nem várhatom el tőlük, hogy állandóan velem foglalkozzanak. Rossz volt egyedül ülni a lakásban reggeltől estig, és arra várni, hogy végre történjen valami. Magányosnak éreztem magam, akinek nincs kihez szólnia. Ráadásul pár éve volt az a balesetem, amikor elestem és megütöttem magam. Azóta is szédülök, nem sikerült meggyógyulnom, ezért nem is nagyon mentem sehová, mert mindig attól féltem, hogy összeesem az utcán” – mondta.

Kassai Ilona Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjasForrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő fia, Ganxsta Zolee rapper persze látogatta őt, amikor csak tudta, ám mostanában egyre kevesebb ideje van, Ilona ezért döntött az otthon mellett. Az ápolók és a többi lakó szeretettel fogadta őt, még a születésnapját is megünnepelték pénteken.

A teljes hírt a Blikk oldalán olvashatja.

Neked Ajánljuk