Ördög Nóra pink ruhájában ilyen szép volt Majka és Dundika esküvőjén – Femina.hu

Majka és Dundika azt tervezték, hogy kilenc együtt töltött év és nyolc év jegyesség után 2020 júniusában hivatalosan is összekötik az életüket, ám a világjárvány átírta a terveiket. Végül idén nyáron, augusztus utolsó hétvégéjén, egy nagyszabású álomesküvőn keltek egybe.

Tíz közös év után, 2021. augusztus 28-án, nagy titoktartás közepette mondták ki a boldogító igent egy szekszárdi pincészet birtokán, örömükben pedig sok ismert sztár is osztozott, akik csak magukról posztolhattak, az ünnepeltekről nem. 

Ördög Nóra Majka és Dundika esküvőjén 

A sztárok közösségi oldalaira kitett képeik alapján tudjuk, hogy Tilla és felesége, Curtis és párja, Pápai Joci és felesége, Hajós András, Nika, Király Viktor és felesége, Anita, valamint Ördög Nóra és férje, Nánási Pál is Majkáékkal bulizott. 

Ördög Nóra a Zhoja Szalonból választott egy pink, a hátán kivágott kreációt, ami a kommentelők szerint csodás és elegáns, a műsorvezető pedig gyönyörű és stílusos volt. 

“A Te eleganciádat és fantasztikus csinosságod nem tudja semmi és senki felülmúló. Gyönyörű a ruhád színe és a fazonja… Ördödnóris!!! Melletted a sármos férjed, a Pál. Nem hiszem, hogy a lagziban volt még egy ilyen összeillő páros, mint Ti!”

Kettejükről természetesen Nánási Pál is posztolt egy képet: az ő szerelmük már 13. éve tart, 2010 szeptemberében tartották esküvőjüket, de csak szűk körben. Tihanyban az anyakönyvi hivatalban keltek egybe, és egy kibérelt nyaralóban ünnepeltek hajnalig nem többen mint tízen. 

Till Attila is posztolt egy képet Majka és Dundika esküvőjéről, amin ő, Ördög Nóra, illetve Hajós András és Holdampf Linda stylist is látható.

A cikk az ajánló után folytatódik

Már megszokottá vált, hogy nemcsak a menyasszony öltözik át az éjfél utáni menyecsketánchoz egy más, kényelmesebb, táncolósabb ruhában, hanem a násznép nőtagjai is.

Ördög Nóra is így tett, és a közösségi oldalára kitett felvétel alapján nagyon jól érezte magát a táncparketten, önfeledten és felszabadultan ropta. 

Nánási Pál is posztolt egy képet táncoló feleségéről, a fotó melletti írása pedig egy szerelmi vallomás is volt.

“Varázslatos feleségem megint lenyűgözött és feloldott a táncparketten. Nem szégyenlős kisfiú voltam, hanem vagány táncoslábú macsó. (Lehet hogy kívülről nem ez látszott, de én ezt éreztem.) Köszi Hajni, köszi Majka, de leginkább köszi Nóra, hogy társam, szerelmem és gyermekeim gondos anyukája vagy. A szerelem forró, a házasság pedig kifejezetten bizsergető dolog. Gratula a friss és a nem friss házasoknak is! Legyetek büszkék párotokra, mert Ők titeket tesznek jobb emberré” – olvasható a fotóművész posztjában, ami egy nap alatt 18 ezer lájkot kapott. 

Dundika bikinis fotója

Az biztos, hogy Dundika bomba formában készült a nagy napra. Június végén Majkával, fiaikkal és Pápai Joci családjával egy hétre Ciprusra utaztak nyaralni. A rapper és műsorvezető már a hazatérésük után posztolt egy csoportképet, amin szerelme bikiniben látható. Képes összeállításunkban megnézheted, a 37 éves, szőke szépség milyen szexi bikiniben. 

Neked Ajánljuk