Öngyilkos lett Sinéad O’Connor ír énekesnő kamasz fia – Mandiner.hu

A fiú, édesanyjához hasonlóan, mentális problémákkal kűzdött. Egy dublini kórházból szökött el, holttestét szombaton a rendőrség találta meg.

Sinéad O’Connornak harmadik gyermeke, Shane édesanyjához hasonlóan mentális problémákkal küzdött, ami miatt egy Dublin közeli kórházban kezelték, és folyamatos felügyelet alatt állt, mivel fennállt a veszélye, hogy önkezével vet véget az életének. A múlt hét folyamán a fiú megszökött a kórházból, a rendőrség nagy erőkkel kereste, édesanyja pedig a Twitter-oldalán üzent neki.

„Ez egy üzenet a fiamnak, Shane-nek. Shane, már egyáltalán nem vicces ez az eltűnősdi. Halálra rémítesz. Kérlek, tedd a helyes dolgot, és jelentkezz a rendősrégen. Ha Shane-nel vagy, kérlek értesítsd a hatóságokat a biztonsága érdekében” – írta csütörtökön O’Connor, nem sokkal azután, hogy fia eltűnt.

Még aznap újabb bejegyzést tett közzé az énekesnő, amiben arra kérte Shane-t, hogy ne legyen öngyilkos „Shane, az életed értékes. Isten nem hiába alkotta meg azt a gyönyörű mosolyt a gyönyörű arcodra. Az életem összezuhanna nélküled. Tiéd a szívem, kérlek, ne hagyd, hogy leálljon. Kérlek, ne tégy kárt magadban. Menj el a rendőrségre és engedd, hogy kórházba vigyünk” – írta. Későbbi posztjaiban énekesnő  a kórházt okolta, amiért Shane el tudott szökni, miközben 24 órás felügyelet alatt kellett volna tartani.

Szombaton osztotta megh O’Connor ffia halálhírét.. „Az én gyönyörű kisfiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, az életem fénye úgy döntött, ma véget vet földi szenvedéseinek és most már Istennel van. Nyugodjon békében, és kérem, senki ne kövesse a példáját. Az én kicsikém, annyira szeretlek. Kérlek, lelj békére” – szólt a megtört édesanya posztja.

Shane holttestét a rendőrség találta meg, akik értesítették az énekesnőt. Sinead O’Connor az ír államot és önmagát okolja a történtekért melyről több posztban számolt be a Twitterén. 

Neked Ajánljuk