Olyan cukin szurkolt Meghan hercegné karjaiban a kis Archie baba apukájának, hogy elolvadunk – fotó – Nuus.hu

Anya és fia egy póló meccsen nézték meg Harry herceget.

Meghan hercegné és kisfia egy jótékonysági lovaspóló meccsre kísérte el Harry herceget szerdán a wokinghami Billingbear Polo Clubba, sőt, velük érkezett az eseményre Katalin hercegné és három gyermeke is. A meccsen ugyanis nemcsak Harry vett részt, hanem Vilmos is, ráadásul a hercegek egymás ellen játszottak.

A kis Archie baba édesanyja karjaiban nézte meg édesapja játékát, az anya-fia párosról tündéri fotók készültek a szurkolás közben. A legkisebb királyi baba kiakasztotta a cukiságmérőt, egy laza nyári rugdalózóban érkezett apja mérkőzésére.

Meghant és Katalint is jó volt végre együtt látni, ugyanis a pletykák szerint nincsenek jóban egymással.

Meghan ugyan technikailag még mindig szülési szabadságon van, ez nem az első olyan nyilvános esemény volt, amire ellátogatott. Múlt héten például a wimbledoni tenisztornára ruccant ki, hogy barátnőjének Serena Williams-nek szurkoljon. Érdekesség, hogy Katalin hercegné már ott is vele volt, szóval úgy tűnik, ha volt is viszály a hercegnők között, most ez rendeződni látszik.

A következő nyilvános esemény, ahol a rajongók láthatják Meghant, most vasárnap lesz, méghozzá Az oroszlánkirály londoni premierjén, ahova Harry herceggel együtt mennek majd el. A mozis eseményen talán végre találkozhat a hercegné Beyoncé-val is, akiről köztudott, hogy imádja Meghant. Az énekesnő Simba szerelme, Nala hangját adja Az oroszlánkirály új remake-jében, és persze énekel is a filmben.

Címlapi kép: MTI/EPA/SUSSEX ROYAL/Chris Allerton

Neked Ajánljuk