Ódor János László: Majka olyan kőkeményen beszólt mindenkinek, hogy megszületett a rappelő Puzsér – Mandiner

Az ózdi újpesti rapper megirigyelte a „szóljunk be mindenkinek” stratégiát, és egy felejthető dalban beolvasott az elitnek.

Jakab Péter és a többiek megsértődtek!

De erről később. Majoros »Majka« Péter legújabb klipje (november 17-ei megjelenése után) alig négy nap alatt már 2,2 millió megtekintésnél jár – mondanunk sem kell, hogy ez magyar nyelvterületen egészen elképesztő forgalomnak tűnik.

Visszafogottan fogalmazva is csak arról tudunk beszámolni, hogy Majka művészete és munkássága számunkra eddig a tökéletesen szürke zónába tartozott: tudtuk róla, hogy létezik, a Való Világnak nevezett »tehetségkutató« után előad, műsort vezet, és hogy Dundika férje, de reménykedtünk, hogy ennél jobban nem folyunk bele egymás életébe. Persze olyan emlékfoszlányaink is voltak, hogy az identitáskeresés zsákutcájában ózdi létére Újpest-szurkoló lett, ráadásul évekkel ezelőtt (feltehetően 2007 és 2008 között ) még a Viasaton sikerrel vallatott színt az akkor még csak pártelnök Orbán Viktorral lilaságáról.

„Parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek” – rappeli Majka legújabb klipjében (Videó!)

Ez az idilli állapot elég sokáig tartott, de most meg kell törnünk a csendet, akkora vihart kavart Majka és Molnár Tamás (utóbbiról tényleg semmi se tudunk, és ez lehet, hogy most már így is marad) közös műve, az Azt beszélik a városban.

Meghallgatva-megnézve a klipet, megkönnyebbülten láttuk, hogy szerencsére a szöveg ott van a link alatt, úgyhogy többször nem kell lejátszanunk.”

Majka: Soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

Neked Ajánljuk