Neo és Trinity újra együtt: itt a Mátrix hivatalos előzetese – hvg.hu

Keanu Reeves a John Wick-filmekből ismert hosszú hajú, szakállas stílussal tért vissza.

Miután nemrég interaktív előzetes érkezett a Mátrix folytatásához, amelynek megtekintése előtt el kellett döntenünk, hogy a piros vagy a kék tablettát választjuk-e,

a Warner csütörtökön közzétette a film hivatalos trailerét is.

Úgy tűnik, helyesnek bizonyultak a Hollywood Reporter korábbi információi, ők ugyanis már látták az előzetest, és meg is írták, miről szól:

Neo, vagyis Thomas Anderson (Keanu Reeves) a terapeutájával (Neil Patrick Harris) szemben ülve arról beszél, hogy rendkívüli álmai vannak, amelyek nem is annyira álomszerűek. „Őrült vagyok?” – teszi fel a kérdést. Anderson érzi, hogy valami nincs a helyén, de a Mátrixra nem emlékszik. Később egy kávézóban fut össze egy nővel (Carrie-Anne Moss), és bár kezet ráznak, egyiküknek sincs emléke a másikról.

Korábban Reeves már elárulta, hogy „a Mátrix 4. szerelmes film lesz, egy másfajta verziója annak az üzenetnek, hogy ideje felébredni”.

A hazai premierdátum még nem ismert, a film világszerte december 22-én kerül a mozikba (illetve az HBO Max kínálatába). A régi szereplők közül visszatér Lambert Wilson, Daniel Bernhardt és Jada Pinkett Smith is.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Neked Ajánljuk