Négy hónapja szakítottak: Szerződés láncolja össze Jollyt és Suzyt – Bors

A Bors megtudta: már négy hónapja nem alkot egy párt a két mulatós zenész. A válófélben lévő Jolly és Suzy színpadra is csak a korábban aláírt szerződé­seik miatt lép együtt. 

A Bors megtudta: már négy hónapja nem alkot egy párt a két mulatós zenész. A válófélben lévő Jolly és Suzy színpadra is csak a korábban aláírt szerződé­seik miatt lép együtt. 

Nyolc év után Jolly és Suzy házassága válságba került – robbantotta a hírt május végén a Bors. Suzy pár nappal később elárulta: Jolly elköltözött otthonról. Lapunk most azt is megtudta, hogy nem is olyan friss a mulatós házaspár szakítása, és hogy már a válás is folyamatban van.

– Én nem akartam, hogy ez publikus legyen, Suzy tette „közkinccsé” a szakításunkat, ami egyébként már egy négy hónapos történet, és nem egyik napról a másikra történt, ahogy ő állítja. Sőt csomó cuccom még otthon van – közölte a Borssal Jolly, aki megkönnyebbülést érez, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Bár teljesítik a színpadi kötelezettségeiket, a kulisszák mögött azonnal szétválnak útjaik © Fejér Bálint

– Soha ne mondd, hogy soha, de úgy érzem, nekünk Suzyval már nincs visszaút. Se én, se ő nem tettünk lépést a békülés felé, és azt kell mondanom, nekem ez így jó, mert mindig jó dolog kilépni egy rossz házasságból. Együtt járunk fellépni, eleget teszünk a kötelezettségeinknek, de hazafelé már külön utakon megyünk. Egyre több szólófellépést tervezek, bár rajtam nem fog múlni a közös munka a szerződések lejárta után sem.

A zenész, aki egyébként a mai napig gondoskodik Suzyékról, a közös, szigetszentmiklósi otthonuk sorsáról is beszélt a Borsnak.

– Jobbnak láttam, ha én most nem tartózkodom otthon, de természetesen igényt tartok a házamra. Idővel eladjuk, osztozunk, és mindenki megpróbál új életet kezdeni.

Jolly elárulta: a válásuk is folyamatban van már, egyedül közös kislányuk, kicsi Suzy hiánya viseli meg, mert – mint állítja – Suzy nehezen engedi a kislány közelébe, de reménykedik benne, hogy közös gyermekük láthatása sem fog hosszú távon problémát okozni közöttük.

Nyitott egy új kapcsolatra

Nem őrlődik a múlton, úgy tűnik, a kirobbant botrány ellenére az énekes már lezárta tizenhárom évvel ezelőtt kezdődő kapcsolatát és nyolcéves házasságát Suzyval. Jolly a Borsnak azt mondta, nyitott egy új szerelemre, de semmit sem sürget. Belátja ugyanis, hogy nem a legjobb parti.

Jolly semmit sem sürget, de nem is zárkózik el egy új kapcsolat lehetősége elől

– Tisztában vagyok vele, hogy hány éves vagyok, hogy van két gyerme­kem, és hogy ilyen családi helyzettel nem mindenki fogadna el. Nem beszélve az ismertségről, ami szintén nem mindenkinek csábító. Ez nagy felelősség, és az a nő, aki mindezt vállalja mellettem, az előtt le a kalappal!

Neked Ajánljuk