Napi horoszkóp, 2022. szeptember 28.: A Szűz kiveri a balhét a munkahelyén, a Baknak a segítenie kell a legjobb barátnőjén – Elle.hu

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp ma egész nap csenghet a csillagjegyek telefonja. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma egy izgalmas programra csábíthatnak el a barátaid, kedves Kos, de te sokféle okból habozol. Pedig több érdekes emberrel találkozhatsz. Ha sehogy sem tudsz velük menni, keressen más módot a szórakozásra, mert megérdemled!

Bika

Hajlamos vagy a meggondolatlan költekezésre, Bika. Általában óvatos vagy, de a nagylelkűség és a  bőség érzete határozottan eluralkodik ma rajtad. Két kézzel szórod az ajándékokat a szeretteidnek, esete meg sokkot kapsz, amiért egy vagyon elköltöttél. Szerencsére, hamar visszakeresed azt a pénzt!

Ikrek

Általában szeretsz beszélgetni, Ikrek, de most fordulhat a kocka. Az utóbbi időben rengeteg találkozód, megbeszélésed volt, és most szeretnél egy kis nyugalmat és csendet. Ám a barátaid, szeretteid nagyon is szeretnének veled beszélgetni. Ne félj nekik megmondani, mi a helyzet!

Rák

Talán a borús idő vagy a munkahelyi stressz miatt, de jobban kívánod az édességet. A kényeztetés fontos a lelkednek, de ne feledkezz meg a mértékletességről, ahogy arról se: sok más módja is van a kényeztetésnek, ami nem ártalmas az egészségedre és nem növeli a számokat a mérlegen.

Oroszlán

Azt mondják, hogy soha nem lehet túl sok barátod, Oroszlán, de ma elgondolkodhatsz azon: mi van, ha mégis? Állandóan cseng a telefonod. Egyik ember a másik után fog tanácsot kérni tőled, vagy csak szeretne beszélgetni veled. Légy türelmes, és őrizd meg a nyugalmadat!

Szűz

munkahelyeden megpróbálhatnak besározni vagy olyan dolgot akarnak a nyakadba varrni, amiről nem is te tehetsz. De talán a munkahelyi körülményekből lesz eleged, és ma elszakad a cérna nálad, így kivered a balhét. A nap végére komoly változások várhatóak.

Mérleg

Túl sok hívást kaphatsz ma, Mérleg. Ráadásul rengeteg elintéznivalód is lesz, és nem lesz könnyű, a váratlanul felmerülő nehézségek miatt. Mindazonáltal sikerül megőrizned a humorodat, így nem fogsz kiborulni, amikor akadályba ütközöl.

Skorpió

Lehet, hogy elvesztetted az önuralmadat, és túl sok pénzt költöttél az utóbbi időben, Skorpió. Ne aggódj, szerencsére érkezik a lehetőség, ami segíthet felhizlalni a bankszámládat! A következő időszakban számottevően javulhat az anyagi helyzeted.

Nyilas

Általában nagyon társaságkedvelő ember vagy, Nyilas, de ma még te is soknak érezheted a környezetedet. Mindenki buliba, szórakozni, kávézni hív. Túl sok a lehetőség, és nem vehetsz részt az összesen. Kénytelen leszel valakinek nemet mondani, bármennyire is nem szeretnél.

Bak

Úgy érzed, mindenki téged akar. Állandóan valaki felhív vagy megtalál a munkahelyeden beszélgetni. Mindenkinek szüksége van rád. Fontos lenne, hogy különbséget tegyél a fontos és a kevésbé lényeges ügyek között, mivel valószínűleg a legjobb barátnődnek tényleg nagy szüksége lehet rád.

Vízöntő

Épp a mai napon tör rád a takarítási és rendmánia, amikor senkinek sincs kedve hozzá, valójában még neked sincs. De úgy vagy vele: ma van erre egy kis időd. Mi lenne, ha inkább pihenéssel töltenéd? Fogd össze a szeretteidet, és nézzetek meg együtt egy filmet, és élvezzétek a nyugodt délutánt!

Halak

Sok kreatív munkát kell befejezned még ma, Halak. Nehéz lehet haladnod, mert a családtagok és a barátok folyamatosan telefonálhatnak, illetve üzennek neked, ami megakadályozza, hogy koncentrálj. A legjobb megoldás az lehet, ha elvonulsz egy csendes helyre és lenémítod a telefonodat.

Neked Ajánljuk