Napi horoszkóp 2022. október 6.: az Oroszlán átlendül a holtponton, a Bak figyeljen a lelkére – Astronet

Kedvező nap a csütörtöki, az energiák harmóniában vannak egymással, és segítenek nekünk az elakadt ügyeink megoldásában. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Több taktikai érzékre van szükséged, ha boldogulni akarsz. Ma könnyen összeveszhetsz a főnököddel. Ha azonban a jelenlegi munkahelyeden szeretnéd folytatni a pályafutásodat, akkor viselkedj bölcsebben. A nagy szerencsebolygó ebben is támogat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Jelenlegi helyzeted nemigen kedvez az elmélyülést igénylő feladatoknak. Ezért történhet meg az, hogy amiben eddig esetleg az örömödet lelted, most még azt is nehezen viseled el. Akkor érzed magad a legjobban, ha a munkahelyedtől minél távolabb lehetsz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Segítő fényszögek hatnak ma rád, szinte szárnyalsz, mindenben sikeres lehetsz. Ezt most nem is annyira a munkára, mint inkább a magánéletednek a rendbeszedésére kellene fordítanod. Intézkedj, beszélgess, közeledj!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha valaki túlzottan vehemensen viselkedik veled szemben, azért még nem biztos, hogy az ellenséged. Sőt, valószínűbb, hogy a szeretetedre vágyik. Csak ilyen furcsán fejezi ki magát. Figyelj oda rá!

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. október 6. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A mai napon nagy eredményeket érhetsz el. A Merkúr már előre halad, és beindítja eddig elakadt ügyeidet. Ez a magánéletedben is hat, most sikeresen tisztázhatod a problémáidat másokkal.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A csillagok egy nyugtalanító időszak beköszöntét jelzik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyben reménytelen is lenne, ami most rád vár. Sőt: a nyugtalansággal éppen hogy késztetést kapsz arra, hogy továbblépj, fejlődj valamiben.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán jó hangulatú ez a nap, gyors energiákkal, de te most cseppet sem bánod, hogy vége az álmatag napoknak. Ma egy nap alatt többet intézhetsz, mint eddig egész héten. Lehet egy érdekes találkozásod is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kreativitásra, alkotásra vágynál, ehelyett folyton valamiféle rutinmunkákra kényszerít a sors. Amit most rabszolgaságnak érzel, azért korántsem haszontalan. Általa szerzel meg egy szükséges rutint, amire a későbbiekben szükséged lesz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha nem akarsz túl sok ellenséget magadnak, akkor a mai napon fogalmazz sokkal burkoltabban, mint az utóbbi időben szokásod volt. Ma ugyanis olyasvalakivel akaszthatod össze a bajszodat, aki sokat árthat neked. De segíthet is!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Jót tenne a lelkednek, ha végre kimozdulnál. A megszokott környezet már annyira nyomasztó lehet neked, hogy az a hangulatodon is meglátszik. A végén még azért veszel össze valakivel, mert magaddal nem vagy jóban.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma végre kirobbanó formában lehetsz! Nem ismersz lehetetlent, akár munkáról, akár kalandról van szó. Utóbbi esetben azért legyél óvatos: egy botlás balesetet okozhat. A szerelemben is szívesen kezdeményezel, és viszonozza a másik az érzéseidet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A kapcsolataidra te mindig is támaszkodhatsz. Talán nem is tudsz róla, mennyi rajongód és támogatód van, amit kedves, közvetlen, nyílt természetednek is köszönhetsz. Ha úgy érzed, ma bármiben segítségre szorulsz, hívj fel valakit!

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk