Napi horoszkóp 2022. október 2.: az Ikreknek sikerszériája kezdődik, a Nyilas adjon esélyt a szerelemre – Astronet

Vasárnapra végre enyhül a feszültség, és a hét jó híre is erre a napra esik: végre előreindul a Merkúr, ami beindítja az eddig akadályozott ügyeinket is. Napi horoszkóp vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Mára végre feloldnak a konfliktusok, és a Merkúr is előre indul, ami nagyszerű hír mindenkinek. Ha úgy érzed, van mit tisztázni az elmúlt nap, hét vitáiból, akkor most ragadd meg az alkalmat. De még jobb, ha egyszerűen szép élményeket gyűjtötök együtt.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez a nap végre arról kellene szóljon, hogy egy kicsit a saját igényeiddel törődj, hogy magaddal foglalkozz. Ezért is fontos, hogy a céljaidat, az igényeidet végre megfogalmazd magadnak. Miben is vágysz több törődésre?

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr, az Ikrek uralkodó bolygója, végre előreindul, és hatalmas lendületet ad az ügyeidnek. Ha van olyan megbeszélnivalód, amit eddig halogattál, most szánd rá magad. Holnap sűrű napod lesz, ma készíts mindent rá elő.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A munkahelyi feladataidat akkor tudod elvégezni, ha a hétvégéket pihenéssel töltöd. Ezért ne sajnáld magadtól a lehetőséget, amit az előtted álló nap ad. Csukd be a laptopodat, tedd le a telefonodat, és nyisd ki a szemedet a természetre. Nézz az égre!

Rák havi horoszkóp

október 2
Napi horoszkóp 2022. október 2. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa a napodat. Ma végre igazán napsugaras kedvedben vagy, ahogy az egy igazi Oroszlánhoz méltó. Persze zavaró elemek mindig vannak, de ne törődj velük, méltatlan lenne hozzád.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Valaki ma rád mosolyog, hát illik azt viszonozni. Ma ne fukarkodj a jó szóval, kedvességgel. És azokkal szemben sem, akik képtelenek visszanevetni rád. Nekik van épp a legnagyobb szükségük a mosolyodra. Legyél adakozó!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A világ szemlélésében túlságosan erős korlátokat állítottál fel. Ezért fordulhat elő, hogy csak azt hallod meg, amit meg akarsz hallani. De vannak lágyabb, szelídebb hangok, amikre szintén érdemes lenne figyelned. Nyisd ki a szívedet!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Akkor tudsz igazán elemedben lenni, és kibontakozni, ha barátságosnak érzed azt a légkört, ami körülvesz. Valaki nemcsak a szavai vagy a tettei miatt lehet különösen antipatikus neked. Te érzékeled a másik auráját is…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha szingli vagy, akkor esélyt kellene adnod magadnak a szerelemre. Közömbösséget tettettél egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb neked. Pedig ezzel saját magadat zárod el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen köztetek. Ne tedd!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vigyél egy kis színt a párkapcsolatodba! Mindkettőtökre ráférne egy kis kikapcsolódás, hát miért ne mennétek el együtt egy olyan helyre, ahol még sohasem jártatok eddig. Az ötleteket tekintve legyél engedékeny! Úgy te is jobban jársz!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Újabban egyre szétszórtabbá válsz, ami abban is megmutatkozik, hogy nem találod, mert nem emlékszel, hogy hova tetted a fontos tárgyaidat. A koncentráció mellett azonban ma inkább a meditáció művészetét kellene gyakorolnod. Utána a fókuszálás is jobban megy.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szeretnéd barátságosabbá tenni az otthonodat: itt a lehetőség! Fejezz be egy megkezdett felújítást, vagy varrj új díszpárnákat, esetleg szerezz be egy akváriumot. Így egyszerre telíted élettel és szépséggel a házadat.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk