Napi horoszkóp 2022. október 18.: a Szűz visszakapja a sok jót, amit ad, a Skorpió igazságos – Astronet

Az Oroszlán Hold bátorságot és lelkierőt ad a keddi napon. Érdemes most felvállalni a kihívásokat! Napi horoszkóp következik keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az Oroszlán Holddal végre helyrebillen a lelki egyensúlyod. Ezt egy jó barátodnak is köszönheted, aki kényes ügyekben végre helyére tette a lelked. Háláld meg neki azzal, hogy te is teszel valamit az érdekében. Ha nem tudod, mit, kérdezd meg!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mostanában kissé önző módon bánsz a családtagjaiddal. Ideje lenne elgondolkoznod azon, mi mindent is köszönhetsz nekik, mennyiszer számíthatottál rájuk, és végül is mire mennél nélkülük. Mutasd is ki végre a háládat!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jó napra számíthatsz, visszatér jókedved, erőd. Ma végre sokat bepótolhatsz abból, amit az eddigiekben elmulasztottál megcselekedni, legyen az hivatalos ügy, vagy otthonodban felhalmozódott arrébb tenni való.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hogy ez a nap jól vagy rosszul alakul, az szinte teljese egészében a te kezedben van. Mindenesetre igyekezz megtalálni a hangot azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülsz. És lehetőleg kerüld az oktalan pletykálódást.

Rák havi horoszkóp

október 18.
Napi horoszkóp 2022. október 18. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold ma már az Oroszlán jegyébe vándorol. Ma kifejezetten forrófejű, sőt, mi több, forróvérű lehetsz. Flörtölés lehetséges, de ennél tovább ne menj, többe ne bocsátkozz. Egy fájó munkahelyi probléma ma végre megoldódhat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy közeli kollégád kérhet ma tőled segítséget. Nem szabad nemet mondanod, hiszen hamarosan éppen te szorulhatsz majd az illető támaszára. De persze önzetlenül is segíthetsz, mert nem biztos, hogy attól jön vissza a hála, akinek adtad.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma nagyon sok lesz a teendőd, szinte nem is látod, hogy merre lesz a kiút, mivel kellene kezdened. Minden ellenérzésed ellenére is jobb, ha készítesz egy fontossági listát. Ez a kulcsa a lehetőségek megtalálásának.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Az Oroszlán Holddal a mai napon az igazságérzeted hatalmasra nő, és nemcsak azt viseled el nehezen, ha téged ér igazságtalanság, hanem azt is, ha bárki mást bántanak meg a te jelenlétedben. Mutasd meg az illetőnek, mennyire téved!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem vonhatsz felelősségre másokat olyan hibákért, amikben saját magadnak is része volt. Ha túlságosan indulatosan viselkedsz, azzal nemcsak magadra haragítod őket, de ellenlépésekre is kényszeríted őket. Az rosszabb lenne neked is.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hajlamos vagy túl sötéten látni a dolgokat, pedig a helyzeted korántsem olyan negatív, mint ahogy esetleg tegnap láttad. Persze egy-két bosszantó ügyed neked is van, mint mindenkinek. Most fordíthatsz a tendenciákon!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A mai napon különösen erős, és nagyon pozitív kisugárzással ruháznak fel a csillagok. Ennek hatására még olyanok is felkereshetnek, akiket nem is igazán kedvelsz. Használd ki a lehetőséget, és fordíts a viszonyotokon!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Új energiák áramlanak be az életedbe, és ezt te is egyre erősebben érzed. Jól teszed, ha átengeded magad a hatásoknak, és erejükkel fordítasz a sorsodon. Ha ellenállsz, ha ragaszkodsz, akkor ez most düh formájában nyilvánulhat meg.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk