Napi horoszkóp 2022. október 14.: a Skorpió önzetlen barát, a Vízöntő megkönnyebbül – Astronet

Az Oroszlán lélekjelenlétére most nagy szükség lesz, van egy helyzet, amiben csak ő tud helytállni! Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A munka önmagában most nem elég sem ahhoz, hogy elégedetté tegyen, sem ahhoz, hogy elérd a céljaid. Most többre van szükség: segítségre! Ne tarts ettől, használd a baráti kapcsolataidat! Szívesen segítenek, ha igazi barátok, és persze, ha tudnak.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Gondjai lehetnek a kockázatos döntésekkel. A mai napon inkább még ne hozz hát fontos dolgokban döntést, és attól is óvakodj, hogy másokat nyíltan megítélj. Könnyen a saját fejedre hullhatnak vissza ugyanis kimondott ítéleteid.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nyugtalan, de azért inkább vidám és feldobott napod lesz. Még ha egy kis hisztériával lesz is fűszerezve, a végén majd azt mondhatod, hogy minden jó, ha vége jó. Szépen ellavírozol a kényes helyzetekben is.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Váratlan telefonhívás kavarhatja fel régen kihűltnek hitt érzelmeidet. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékeztet az elmúlt időkre. Az idő pedig mindent megszépít. Még a régi ellenségeket is.

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. október 14. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy szükség lesz ma a tisztánlátásodra, helyzetértékelő képességedre. Ne keserítsen el, hogy ezt a környezetedben egyelőre nem értékelik. Amiért ma ferdén néznek rád, holnap hálálkodni fognak neked. Csak legyél következetes!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érezheted, hogy bizonyos szempontból visszalépést kellett tenned az életedben. Pedig ez nem egészen így van, ez a visszafogottság csak átmeneti, és hamarosan megérted, hogy inkább az előrelépésednek a kulcsa, mintsem fordítva.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma végre lépned kell egy olyan kényes ügyben, amit eddig sikerült halogató technikájával megúszni. Nem várhatod el, hogy minden magától elrendeződjön. Csak az első lépés nehéz, utána könnyebben fog menni, mint gondolnád.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nyugodt, békés napra számíthatsz, sok barátságos emberrel, kedves ismerőssel és ismeretlennel. A barátság pedig attól szép, hogy önzetlen. És ma éppen ebből mutatsz példát a többieknek.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egyre derűsebb és magabiztosabb vagy, aminek köszönhetően testi és lelki erőd is növekszik. Ha nehezebb életszakaszt tudhatsz magad mögött, most bízhatsz abban, hogy a nehézségek is csak megerősítettek.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Váratlan stresszhelyzetek akadályozhatnak önt időről-időre, noha mindent megteszel azért, hogy céljaid megvalósuljanak. Néha azonban célravezetőbb, ha egyszerűen hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok. Erőltetés nélkül.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A mai napon át kell értékelned az eddigi munkádat. Talán sürgős változtatásokra is szükség lehet. Ez első pillanatra elriaszthat, de ha egyszer belevágsz, hamar rájössz, hogy nem olyan szörnyű, mint azt elsőre gondoltad.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nyomasztóan hatnak rád az elintézetlen ügyek. Van, amit magad is meg tudsz oldani, de van, amihez elengedhetetlen a segítség. Gondolkozz el: van valaki a baráti körödben, akire támaszkodhatsz, és aki már fel is ajánlotta a segítségét. Hívd fel!

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk