Napi horoszkóp 2022. október 13.: a Halak hátrányból előnyt kovácsol, a Vízöntő sikert arat – Astronet

A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel, aki teljesen elvarázsolja. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A munkában szerencsés helyzet lehet ma. A családod azonban elégedetlen veled. A munkád és az emberi kapcsolataid között kellene most megtalálni az egyensúlyt, hogy igazán jól érezd magad.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A fékező erők, amik az elmúlt időszakot jellemezték, már jelentősen kioldódnak, így most te is tudsz végre szabadon szervezni. Ha vannak olyan terveid, amikkel kapcsolatban mostanában kudarcok értek, most érdemes elővenni őket, és leporolni…

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha eddig egyedülálló voltál, ma megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki teljesen elvarázsol. Sajnos ez alól az sem kivétel, aki amúgy párkapcsolatban él. Te döntesz, hogyan tovább, mi éri meg: kihagyni, vagy elhagyni.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Fogyó Hold van, ami segít neked az elengedésben, megtisztulásban. Testi és lelki értelemben is hat ez, tehát érdemes most tisztázni olyan problémákat, amikkel nem tudtál eddig zöldágra vergődni. Most garantáltan sikerülni fog!

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. október 13. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerelmi ügyeid jól alakulnak, ha van párod, de még külön éltek, akkor akár még az összeköltözést, házasságot is megfontolhatjátok. Jó nap a mai az efféle tervezésekre. De minden más közös program, terv is jól tárgyalható.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma néhány problémád szinte magától oldódik meg! A pároddal való kapcsolatodat viszont neked kell rendbe tenni, jó lenne, ha végre időt szakítanátok egymásra. A közös élmények hozhatnak most titeket igazán közel egymáshoz!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A kapcsolatteremtés a te életfeladatod: összehozni embereket, társaságokat szervezni, ellenfeleket kibékíteni, hűlő kapcsolatokat újra gyümölcsözővé tenni. Ez a dolgod, sorsod, és ez nem is kevés! A mai napra is bőven kijut.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Izgalmas, ugyanakkor kissé feszült napnak nézel elébe. Kíváncsiságod különös kalandba keverhet. Viszont a párod is érzi a nyugtalanságodat, és felébredhet benne a féltékenység. Tegyél ez ellen, biztosítsd az érzéseidről!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Most minden kívánságod teljesülhet, főleg akkor, ha nem ülsz tétlenül, és teszel is valamit azért, hogy előremozdítsd az ügyeidet! Fogalmazd meg pontosan, hogy mit is akarsz elérni a következő napokban, és haladj előre kitartóan!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szép dolog a becsvágy, de nem áldozhatsz fel érte mindent. A siker úgyis csak akkor lehet tartós, ha az otthonodban is minden rendben van. Csak dús földbe gyökerező fa hozhat bőséges virágot, gyümölcsöt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Merkúr levegő elemű jegyben, a Mérlegben járva nagyon sokat segít neked. Most megcsillogtathatod képességeidet, és sok elismerést zsebelhetsz be. Ha van valaki, akit szeretnél meghódítani, most biztos a siker, szóval kezdeményezz nyugodtan!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hátrányból most előnyt kovácsolhatsz, ha pénzügyi helyzetedet szeretnéd javítani. Váratlan fordulat közeleg, talán lakásváltozást. De ha a környezeted nem is változna, lelkedben akkor is új utakra térsz.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk