Napi horoszkóp 2022. július 5.: a Bika szerencsés, az Oroszlán jó hírt kap – Astronet

A Mars a Bika jegyébe, a Merkúr a Rák jegyébe lép ma. Sokunknak kezdődik most egy nagyon pozitív időszak az életében. Napi horoszkóp következik keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Mars a Bikába lép a mai napon. Erőteljesen hat rád ez az energia, fékez a gyorsaságodban, de ez egyáltalán nem hátrány, sőt! Megfontoltabbá válsz a következő időszakban, így képes vagy jó döntéseket hozni, amelyek hosszú távon is működnek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Mars a Bika jegyébe lép a mai napon, és rengeteg energiát ad neked. Ideális időszak ez mindenféle hosszú távú tervednek a megvalósítására! Nagyon szerencsés periódus veszi kezdetét. Egyre vigyázz csak: a makacsságod, „kőfejűséged” is fokozódik.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr a Rák jegyébe lép, és fokozza benned az intimitás iránti igényt. Ha szingli vagy, most nem elégítenek ki a múló flörtök, románcok, arra vágysz, hogy mélyebben kapcsolódj valakihez. A családi kapcsolatok is sokkal hangsúlyosabbá válnak.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Merkúr a Rák jegyébe lép, és felpörgeti körülötted az állóvizet. Most mindenfajta terved sokkal gördülékenyebben halad, beleértve a munkahelyi és a magánéleti intézni valókat is. Remek időszak következik az életedben.

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. július 5. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Örömhírrel indulhat a napod, aminek következtében az emberi kapcsolataid is sokat javulhatnak. Lám, már egy mosoly is mi mindenre képes. A derű megolvasztja a jégcsappá vált szíveket, elhidegült kapcsolatokat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy régi barátságról megint kiderülhet, hogy kiállta a próbát. A nehéz dolgokon is túl tudod tenni magad, ha egy jóbarát melletted van. És ez most is, a mai napon is így történhet. Háláld meg neki!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem kellene mindenkit beavatnod életed titkaiba. Különösen akkor nem, ha még te magad sem vagy biztos a helyzeted, az érzéseid felől. Még van választásod…  Várd ki, amíg stabilizálódnak a dolgok benned, körülötted.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A családtagjaidnak köszönheted, hogy jól megszervezett napi programod felborul. Mégsem kellene dühösnek lenned rájuk emiatt. Amit ma elszalasztasz, azt nyugodtan bepótolhatod holnap, de amit ma nyersz általuk, arra holnap hiába várnál.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szereted a munkahelyedet, és a családi életedet is igazán boldognak tudhatod. Megvan ugyanis benned az a ritka erény, hogy képes legyél felülemelkedni az apró kicsinyességeken, fukarságokon, csalafintaságokon. Tartsd meg ezt a jó szokásodat!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagy terveid vannak, de ezekről egyelőre nem szabadna beszélned. Egyrészt azért, mert még magad sem vagy biztos a végrehajtás és a kidolgozás felől. Másrészt azért, mert ha más teszi ezt meg helyetted, akkor sohasem tudod már megvalósítani.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te az engedékeny emberek közé tartozol, ma azonban túlságosan eluralkodhat rajtad a szigorúság. Majdhogynem rigolyássá kezdesz válni, annyira ragaszkodsz a szabályokhoz. A szabály, csak addig jó, amíg támasz, nem korlát.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A magánéleti konfliktusok felzaklatnak, felráznak csendes tetszhalott állapotodból. Ennek ez esetben inkább örülnöd kell: ez az, ami bemozdít, beindít benned dolgokat. Az életed új fordulatot vehet, ha meghallod a hívást.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk