Napi horoszkóp 2022. július 3.: a Rák lelki békére lel, a Halak életében fordulat várható – Astronet

A Merkúr és a Neptunusz fényszöge kissé összekuszálja a szálakat, de ha túljutunk ezen a ködösítésen, megláthatjuk az örömöket, amik várnak ránk. Napi horoszkóp a hét utolsó napjára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint az utóbbi napokban talán túlságosan is beletemetkeztél a munkába, és most, meglepődve veszed észre, hogy van élet a munkálkodáson túl is. Élvezd a jól megérdemelt pihenést azok körében, akik téged a legjobban szeretnek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem elég, ha csak a rutinosan kedveskedsz a párodnak. Ma ennél még te is többre vágysz. Olyan leleményes vagy, biztosan ki tudsz találni valamit, amivel feldobhatod a kapcsolatotokat. Ne engedj a megszokásnak! A jövő héten a Mars a jegyedbe lép majd, és sok fordulatot hoz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr és a Neptunusz fényszöge alaposan megzavarhatja a tisztánlátásodat. Mindenféle félreértés, ködösítés nehezíti a kommunikációt. Mindig ellenőrizd, a másik hallotta-e, amit mondtál, kértél, és jól értette-e.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Neptunusznak köszönhetően most még a szokásosnál is gyanakvóbb vagy… Mindenben képes vagy meglátni, ami fenyegető lehet. A legjobb ellenszere ennek a negatív lelkiállapotnak a napfény, a víz, a barátok! Meglásd, délutánra kisimulsz!

Rák havi horoszkóp

július 3.
Napi horoszkóp 2022. július 3. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Emberi kapcsolatokban bővelkedik a mai nap: és ez a vállalkozásában is előrevivő lehet, ha van neked ilyen. Neked nem kell tanulni az ismerkedést, és ma valahogy minden sokkal jobban megy. A barátság persze nem anyagiakban mérhető.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csak akkor érdemes új kapcsolaton gondolkodnod, ha a régin már biztosan túljutottál. Ha még mindig haragszol az illetőre, akkor ez aligha igaz. Ebben az esetben ugyanis félő, hogy mostani gondjaidat csak átvinnéd az új párodra is.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szemléleted teszi, hogy egy kissé zavarosnak látod ma a világot. Úgy alakult a helyzeted, hogy az utóbbi időben kénytelen voltál valamiféle kettős játékba bonyolódni, emiatt hol így, hol úgy szemlélni a dolgokat. Ideje lenne tisztázni ezeket!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te tudod jól: az igazság önmagában még nagyon kevés. Ha olyasmit mondasz ki, ami igaz ugyan, de a szeretetet nem tükrözi, akkor még csak szigorú bíró vagy. Mutasd ki a szeretetedet is, ne csak az ítéleteidet!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Újabb és újabb gondolataid támadnak, melyeket nemcsak megoszthatsz másokkal a mai napon, de velük együttműködve a megvalósításukba is belevághatsz. Egy kisebb utazásra is sor kerülhet ez ügyben, ne sajnáld az időt és a fáradtságot!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Úgy érzed, hogy a te vállaidon nyugszik minden felelősség a családodban. Minden egyes családtagod, beleértve még a macskát is, tőled várja, hogy a gondjaira megoldást találj. Ma egy kicsit rázd le a nyakadról a gondokat, és keress magadnak szórakozást!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Változtatnod kellene az emberekhez fűződő viszonyodon. Holt túl kedves, megengedő vagy, máskor épp a másik végletbe esel: önvédelemből elzárkózó, rideg módon viselkedsz a kapcsolataidban. Ezen változtass, és tisztázd az érzéseidet!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vedd elő a derűlátásodat, és kergesd el a tornyosuló viharfelhőket. A jegy szülöttei közül az, aki szerelmes, ma végre elérheti a beteljesülés nagy pillanatát. A parázs a régi kapcsolatban is fellobbanhat.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk